Milyen reggeli rítusaid vannak?
Kinyitom a szemem :D
Amúgy meg semmi sablonos, ahogy alakul.
Amikor dolgoztam/suliba jártam:
- fél hatkor kelés, kávé vagy tea, reggeli tisztálkodás meg egyebek, reggeli vagy tízórai készítése, reggeli e-mailnézés, indulás
(középsulis koromban a kávé/tea rész, valamint a reggeli kockulás nem létezett, és nem is keltem nagyon korán, futhattam is a busz után) (fősulis éveim alatt nem kellett nagyon korán kelnem, mert közel volt az iskola a kollégiumhoz. Akkor csak bedobtam egy teát reggel, vagy azt sem, aztán átballagtam az iskola büféjébe, és megreggeliztem.) (Legutóbb úgy nézett ki a napom, hogy felkeltem, a szokásos reggeli dolgok, kávé, kis netezés, aztán kerékpárra pattantam, és megkíméltem magam a buszon lévő emberek energiavámpírkodásától).
Mostanában:
Felkelek fél nyolckor (sajna nem dolgozom, hova siessek?), kávé, reggeli dolgok, tea, könyv elő, macskareggeli, saját reggeli, és kezdődhet a nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!