Normális, ha cikinek tartom, ha kávéautomatábòl kell vennem kávét?
Én is kellemetlennek tartom.Maga az egymás előtt étkezést is pl munkahelyen,iskolában.
Nálunk az iskolámban rengeteg automata van italokkal,nassolni valókkal,kávéval.
Kellemetlennek tartom,hogy pl egy ducibb ember mindenki előtt veszi a chipsét,vagy a cukros üdítőjét. Ugyanígy kellemetlen magamnak választani onnan valamit úgy hogy mindenki belebámul a dolgomba.Az más kérdés hogy senkit nem érdekli hogy mit vesz a másik,de egy fajta kiszolgáltatottságot érzek ilyen automaták használata közben.Meg pl rosszul vagyok attól amikor látok másokat hajolgatni a visszajáróért,potyog mindenfele,tiszta káosz.Csak vizet vagyok képes venni automatából.
Lehet hogy én már egy súlyosabb eset vagyok :D.
Fel sem merült még bennem a kérdés. De miért lenne ciki?
Falun lakom, nincs kávéautomata. Ha elmegyek a közeli városba, mindíg automatából veszek kávét, mert imádom az ízét. Hogy ott állnak? Busznál, rendelőben, postán, sorolhatnám, is ott állnak sorba. Mikor milyen emberek.
Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!