Lány létemre csak én nem értem a mai lányok nagy részét?
Az osztályomban, meg mindenhol ezt látom egy csomó lánytól, a barátnőm is ilyen.
(még szerencse, hogy én nem vagyok ilyen)
Siránkoznak, hogy nincs egy "normális pasi" sem, hogy senki sem rendes velük, hogy senki sem törődik velük.
Aztán ha akad 1 ilyen fiú, akkor azt berakják a barát zónába, mert "nem pasi" "nem férfias" stb.
Majd később összejönnek egy bunkóval, aki semmibe veszi őket, megalázza őket, és természetesen megcsalja őket.
Majd újra jön ezek után a siránkozás, hogy " a pasik csak bunkók, egy normális sincs."
NEM provokációnak szánom, de komolyan nem értem : ha nekik a rendes fiú az nem pasi, akkor minek siránkoznak? Miért jó ez nekik? Lány létemre képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell ennyire önsajnáltatónak lenni, amikor az ilyen helyzeteket saját maguk teremtik meg.
Barátnőmnek is elmondtam ezt, hogy ne sajnáltassa magát, mert megvolt már rá számtalanszor a lehetősége, hogy olyan fiúval jöjjön össze, aki tényleg rendes hozzá, és mindent megtenne érte. De neki ilyen fiú nem kellett, inkább marad a siránkozásnál, és összejön 1 bunkóval, akivel jár pár hónapot, majd a fiú megcsalja.
Miért van ez? Én sosem voltam ilyen , az én barátom nagyon rendes, én egy bunkóval nem is tudnék összejönni.
17/L
Én is lány vagyok, és én sem vagyok olya, mint akiket leírtál... sőt mi több, engem totál hidegen hagy ez a téma. Nekem zavaró ezeket hallgatni, és én sem értem, mire fel a sok siránkozás, ha egyszer nem tanulnak a hibáikból.
18/L
Egyetértek a kérdezővel, én is ezt tapasztalom...
Nem szeretnék általánosítani, de nagyon sok lánynak az "imponál", ha a fickó iszik, dohányzik, züllött életet él...
Ez a "férfias" viselkedés, valamint hogy a női nemről is csak ocsmány szavakkal tud beszélni, biztosan ez is nagyon imponáló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!