Ezért titulálhatnak hisztis ribizlinek?
Sziasztok!
Szilveszteri bulit rendezek. Úgy fog kinézni a dolog, hogy van egy jelenleg üres házunk, ahol régen a nagyim lakott, de ő meghalt, már régen. Most pont nincs kiadva, ezért a szüleim megengedték, hogy tartsak egy bulit. Én úgy számoltam, hogy leszünk páran, a haverok, akikkel nyáron lógtunk sokat. De nem így történik. Az egyik srác hív meg ilyen-olyan számomra tök ismeretlen személyeket, akikkel rohadtul nem szeretnék szilveszterezni. Nem vagyok egy hisztis lány. Félek, ha most szólok neki, hogy álljon le, akkor elkezd majd piszkálni, hogy milyen nyafogós vagyok. Szerintetek?
Teljesen érthető, senki sem örülne, ha a házát szétvernék. (első kettőt nem is értem, szép alakok lehettek)
Beszéld meg vele. Az hogy valaki hisztis, az egy stílus.. ha nyivákolva bömbölve adod elő, de gondolom nem így tervezed.. :) Te bulid, de döntöd el kiket hívsz meg!
Akkor menjenek máshová bulizni. Nem vagy köteles 15 vadidegent meghívni, mert hogy miket fognak rád mondani. Legyen már tartásod!
Egy durva példa, hogy megérts.
Ha azt mondják hogy menjél el velük rabolni, mert akkor menő leszel! Ha nem mész akkor mindennek lehordanak, csakhogy jó benyomást keltsél akkor elmész? Ugye hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!