Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A 18. születésnapon mindenki...

A 18. születésnapon mindenki bulizik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy bulizós tipus, azt szeretném, hogy a család + a barátnőm legyünk csak ott, de a "haverjaim" kérdezgetik, hogy lesz e buli, de csak piálni akarnak, én meg nem szoktam. Akiket kérdeztem azok mind buliztak... Ez ilyen szokás vagy mi?
2009. aug. 24. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

en disneylandben voltam, gondoltam csinalok valami felnotteset :o)

meg megittam a szallodaban egy pohar koktelt, mert hat megiscsak legalisan elso alkoholom stb..

2009. aug. 24. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem tartok bulit,és nem is tartottam,Úgy vagyok vele,hogy ugyis van másik 2000 ember aki tart bulit és meghív.A 18.-on sem fogok.
2009. aug. 24. 21:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek, én se tartok soha bulit, valahogy távol áll tőlem, hogy magamat éltessem..
2009. aug. 24. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan volt, mint bármelyik másik születésnapom. nem szoktam bulizni.
2009. aug. 25. 00:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
családdal és párommal ünnepeltem a 18-at....ugyanolyan volt, mint a többi, csak ez volt az első szülinapom a párommal, aki azóta már a vőlegényem....ennyiben volt különleges, de semmi ivászat vagy ilyesmi....tegnap lettem 20, azt is ugyanúgy ünnepeltem, pedig ezen nagyobbat szoktak bulizni...
2009. aug. 25. 11:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én buliztam, beültem a barátaimmal a kedvenc helyünkre, ittunk, dumáltunk, hülyéskedtünk, rohadt sokan voltunk, nagyon jól éreztem magam. Életem egyik legszebb napja volt!
2009. aug. 27. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyszabású bulit terveztünk. de én 60 cm vízbe nekifutásból fejest ugrottam.... szval nem volt buli... :D
2009. aug. 28. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor 18 voltam, nem voltam valami nagy bulizós típus.

Úgy, hogy unalomba töltöttem el. Bántott, hogy nem sikerült ezt sem megünnepelni. Aztán megünnepeltem a mostani életkoromat 22:) házibuli jellegűt, elterveztem mindent, sokat készültünk, zenét, sokat költöttem rá. És semmi nem volt, kb olyan volt, mintha egy magamba ülnék. A "barátaim" punnyadtak voltak és semmit nem akartak, csak ültek, pedig voltak jó kis lehetőségek. Nem is voltunk kevesen. Éjfél előtt a fele csapat elfogyót és mikor felköszöntöttek éjfélkor, torta evés után mindenki elment. Kivéve 3 embert. Nagyot csalódtam.

És akkor rájöttem kit érdekel, ha nem rendezek a szülinapomkor bulikat. Az is jó, ha néhány baráttal jól érezzük magunkat:)

Bár lehet, meg volt átkozva a napom, 3 barátnőmet is kidobtak aznap este::((

2009. szept. 4. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!