Miért éget be mindenki előtt az anyám?!
mindig mindenért csak kiabál velem,azaz nem csak velem,hanem mindenkivel.
mindig direkt bemegy a szobámba,és akármennyire próbálok összepakolni,ha már a könyvek nem ABC sorrendbe vannak,már azért kapom az oltogatásokat hogy milyen egy büdös cigány disznó nem tuggya micsoda vagyok.
nemrég mentem be a városba,és anyám is ment dolgozni,ezért egy busszal jött velem.
erre mitcsinál?! elkezte a busz közepén,mindenki előtt ott fogdosni az arcomat mint valami kisgyereknek meg ott elkezdett pofázni hogy liliánkaa,de aranyos vagy!!...(az igazi nevem liliána de gyűlölöm,tuti h a 18. szülinapomra az lesz a saját ajándékom hogy átneveztetem magam)
és tök ciki volt,úgy éreztem magam mint valami 5 éves ...
páran a busz hátuljában még el is kezdtek röhögni ... ajj,annyira gáz volt !!
erre rákiáltottam anyámra hogy Hagyjál már! erre elkezdte kérdezgetni hogy Most meg mi bajod van?! meg elkezdett papolni hogy én ne beszéljek így vele,meg hogy ennyi idősen nem jutott volna eszébe ilyeneket mondani,és vagy 5 percen keresztül,megállás nélkül csak beszélt,és tök fáradt voltam meg minden és már mondtam neki hogy maradj csöndben ... hagyj békén!...ne szólj már hozzám!! de mindtha meg se hallotta volna,erre annyira ideges lettem,hogy ráorditottam hogy Nem érted hogy hagyj békén,miért nem érted meg,hogy fáradt vagyok és nem akarom halgatni a szarságaidat?!!!
erre még pár percig ott dumált magában,de utána abbahagyta (szerencsére) ...
aztán este jöttem haza,meg ő is,és akkor is ,be se jövök az ajtón,már elkezd üvölteni apámnak meg nővéremnek hogy -Nem igaz,ez egy ideg beteg,meg hogy én ilyen hülye,meg olyan hüly vagyok,stb ..
jó,tudom hogy nem kellett volna ordibálnom vele,de könyörgöm,miért nem fogja fel hogy haggyon békén?!
gyűlölöm ha macerálnak,vagy ha beszélnk hozzám,amikor én nem akarok senkivel se beszélgetni.
és az a gond,hogy mostanába mindenért ideges leszek és semmihez sincs kedvem.
amikor buszon ülök,akkoris legszivesebben csak ülnék és bámulnék kifele az ablakon,és közbe elmerülnék a gondolataimban
de ez nem megy,ha közbe anyám dumál mellettem az egyébként is irritáló,racsitós hangjával
már nem azért de amikor meghallom,már kiráz a hideg >.<
13L
Anyukád le büdös cigányozott, mert nincsenek a könyveid abc sorrendben? Jesszus...
Am tényleg kiborító lehet anyukád, de biztos van valami jó tulajdonsága is!
Hogyan szokott veled viselkedni amikor vendégek vannak nálatok? :D
te szegény...velem is ezt csinálja
de azért nem ennyire :/
13/L
Én a következő reakciót javaslom. Amikor legközelebb elkezd ordibálni veled a buszon, szembe fordulsz vele, mélyen a szemébe nézel és megcsavarod a jobb mellbimbóját. Nem engeded el. Ha nem érti a célzást a balt is megcsavarod. Ha ezek után sem hagyja abba, teszel egy lefejelő mozdulatot, majd közelről rálehelsz az arcára (ugyanis reggel hagymásbabot ettél).
Ha ezek nem válnának be, írd le és még mindig vannak megoldásaim, bár azok kicsit komolyabb hangvételűek és szükség van hozzájuk egy székre, ragasztószalagra, egy életlen késre és egy törött nyelű seprűre.
21:52 amikor vendégek vannak nálunk,akkor mindig mindenki előtt elkezd szapulni hogy húzzak felfele a szobámba,meg hogy én maraggyak már csöndben,mert mit pofázok bele a felnőttek beszélgetésébe(agyilag sztem nem ott tart,de m1)
22:02 úristen én nem fogdosom anyámat,egyrészt mert nem vagyok lezbi,másrészt én egyébként se nyúlnék hozzá XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!