Pasik ti mindenki elött szoktatok szellenteni?
Figyelt kérdés
ti pasik barátnő családtag utca bárhol szoktatok fingani?
könyebben elszoktátok engedni magatokat sőt van olyan h bepucsítatok ésmég direkt rányomtok h hangosabb legyen?
2011. jún. 24. 21:00
1/19 anonim válasza:
mark86
Jó nagy paraszt ismerőseid lehetnek...
2/19 anonim válasza:
vicces pasi haverjaid lehetnek.
3/19 anonim válasza:
Én ismerek olyan pasit, aki család és haverok között elengedi, de bizonyos helyeken moderálja magát.
4/19 A kérdező kommentje:
értem
2011. jún. 24. 21:08
5/19 anonim válasza:
Itthon ami kifér a csövön.
Iskolába halkan.
Olyan helyen családi összejövetel étterem stb. Visszatartom.
6/19 anonim válasza:
Itthon nyugodtan eleresztem, de társaságban tartom, ameddig lehet. Apropó, te mit csinálsz, felbüfögöd?
7/19 anonim válasza:
egyszer hugom benn játsszott a szobámban a gépemmel és én közben aludtam. aztán éjjel felébredtem fingtam egyett megkérdezte ébren vagyok? nem válaszoltam nem mozdultam visszaaludtam. hugom elkezdett nevetni. azóta azt hiszi h én álmomban is fingok.
8/19 anonim válasza:
én csak otthon adok gázt...máshol nem :) nem vagyok egy bunkó paraszt...csak paraszt :)
10/19 anonim válasza:
mark86
Az almomban én is,arra való...
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!