A 18. születésnapon mindenki bulizik?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy bulizós tipus, azt szeretném, hogy a család + a barátnőm legyünk csak ott, de a "haverjaim" kérdezgetik, hogy lesz e buli, de csak piálni akarnak, én meg nem szoktam. Akiket kérdeztem azok mind buliztak... Ez ilyen szokás vagy mi?2009. aug. 24. 21:19
1/18 anonim válasza:
Anyukám épp a kórházba feküdt, mert rákos volt. Szerinted volt buli?
Amúgy olyan lehetsz , mint én. Nem szoktam inni, és a köszöntgetéseket sem szeretem. Én inkább szívesebben megyek más bulijára és köszöntöm fel, mint engem éltessenek.
2/18 anonim válasza:
Előző vagyok...
Amúgy szokás, de nem tom mért. Miben más a 18? Ja mert hivatalosan leszel nagykorú vagy felnőtt? Nem hiszem.
3/18 anonim válasza:
Én se buliztam. Családdal megünnepeltük oszt' kész. Amúgy is utálom a bulikat.
5/18 anonim válasza:
Nálunk egy családi,baráti sütizés-üdítőzés volt otthon a kertben. (falun laktunk akkor még). Nagyon jó volt! :)
6/18 anonim válasza:
Én sem buliztam,mondjuk egyik születésnapomon sem.Mindig csak szűk család Torta valami apró személyes ajándék és kész.A bulik más alkalmakkor voltak és csak spontán.
7/18 anonim válasza:
Én a 17.-nél a kórházban ébredtem, jövőre valószínűleg visszafogom magam.
8/18 anonim válasza:
a barátomnak nem volt bulija (bár neki soha sem).
nekem viszont mindenképpen lesz..jövőre leszek 18.
idén is lesz, szombaton. :)
9/18 anonim válasza:
ja, és én sem szoktam inni..viszont ha a barátaim akarnak, akkor ők ihatnak.
10/18 anonim válasza:
sima szülinap volt az is. itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!