Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért jó r. ibancnak lenni?

Miért jó r. ibancnak lenni?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKATÍVNAK SZÁNT KÉRDÉS!

A közösségi portálokon meg sok más helyen állandóan a magamutaogatással találkozik az ember. A lányok, meg néha a pasik is intim részeiket megmutató öltözékben, vagy egyszerűen csak meztelenül pózolnak kihívó testhelyzetben. Miért lett ez a divat? Miért nincs ezekben az emberekben szégyenérzet, vagy szemérem, vagy csak egy kis meggondolás, hogy a képkekkel bárki bármit csinálhat.

És még ezt a szót is hasznlják magukra, hogy r.ibanc, vagy épp k.urva. Miért vesztette el a szó a pejorítv értelmét?

2009. aug. 22. 15:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem azt mondtam, hogy maradi dolog nem kirakni mindent a myvipre. Azon károgni, hogy mások mit csinálnak, meg milyen illetlen, meg ilyenek, na az maradi dolog.
2009. aug. 22. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt rak ki amit akar, tényleg nem kell ezen károgni, mert a saját felelősségére teszi magát nevetségessé.De utána nem kell rinyálni neki sem,ha viszontlátja magát a napiszaron például.
2009. aug. 22. 20:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a maga dolga, hogy mit mutat meg magából egy közösségi oldalon. Vannak, akik sokat (ezek elég gyakran fake-ek), vannak akik szidják őket, mert undinak tartják, és vannak, akik álszentségből. Engem nem különösebben érdekelnek ezek a csajok/pasik, ha elégedett magával, virítson -addig jó, amíg szép csajok, és nem 120 kilós, zsíros hajú csúnyaságot mutogatják magukat. Ennek ellenére nekem nincsenek ilyen képeim - nem akarom, hogy a fél ország lássa a cicimet, aztán legközelebb egy n@piszar szintű oldalon látnám viszont (ezeket az oldalakat egyébként imádom<3)

17L

2009. aug. 22. 23:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Oké. De a kérdésre még senki nem felelt. Írhatna már egy cicivillantós csaj vagy valaki aki belelát ezekbe a dolgokba. a kérdés eredetileg nem arról szólt, hogy kritizáljam őket, de ennek ellenére mégis mindenki leoltott (lácreakciószerűen, ahogy azt már megfigyeltem vagyis valaki elírja aztán mindenkinek az a véleménye/ugyanúgy tudja).

De hogy mit érez egy iylen lány és miért nincs szégyenérzete, vagy miért nem fél, hogy kéretlenek (pl. egy tanára) meglátja) azt még senki nem írta le...

Egyébként köszönöm a válaszokat.:)

2009. aug. 22. 23:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Volt 2 ilyen osztályátársnőm, mellesleg gogoztak is. Ofő látta a képeket is. De nagy baj nem lett volna belőle, csak voltak irigy lányok és kiutálták őket a suliból. Na mind1. Igazából eléggé veszélyesek lettek ezek az oldalak, én pl. felkerültem viprandira 1 normális képpel. van rajtam minden és nem csücsörítek meg semmi. De csináltak vmi béna msn-t is, és ott egy ribi vagyok. :O Na ezzel mit lehet csinálni??:O SEMMIT!! akiknek meg ilyen képei vannak, még több ilyet kapnak. :( Eléggé gáz, hogy ezzel foglalják le az emberek magukat.
2009. aug. 24. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

Nah, kérdésedre a válasz (jól le leszek pontozva, de mindegy), én csináltam magamról ilyen képet. Úgy gondoltam, miért ne, egyszer élünk... Cicimutogatós, fürdőszobás kép, sok mindenkinek van ilyenje, jó alakom van, gondoltam miért ne mutathatnám meg. Felraktam, és akkor úgy gondoltam, hogy tök vicces.

Amikor pár nap múlva láttam, hogy öreg perverzek egy csomó nyáladzó kommentet írtak a képhez, elfogott a hányinger, annyira megbántam:S Tök undi, hogy idegen pasik nézegethetik (mert én hülye úgy állítottam be, hogy akárki láthassa). Leszedtem az összes ilyen képemet. Valaki akkor is lehet szexi és merész, ha nem vetkőzik le. Minden a tálaláson múlik:D

2009. aug. 25. 01:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű?

Először is az első válaszadó(Liberalizmus) válasza tömör de tökéletes. Manapság aki nem fogad el mindent az elítélendő, akkor is ha maximális devianciáról van szó.

Miért mutogatják magukat ezek a sokszor csak 13-15 éves kislányok? Mert ezt látják lépten-nyomon. Ez a menő, emó, rocker, miegymás. Divatirányzatok és azok prominens képviselői. Ez lett a követendő példa és a lányok tudják hogy ha mindent levetnek akkor elérnek valamit. Persze ez nem társadalmi megbecsülés de inkább népszerűség, középpon és sokszor pénz.

Kell még hozzá a rossz társaság és a gyenge szülői nevelés. Jó szülőnek soha nem lesz ribanc vagy dzsigoló a gyereke, míg azok akik ráhagynak mindent a gyerekre és a média neveli fel őket, azokból az lehet.

Ne félj, ezekre keményen visszaüt majd a meztelenkedős múltjuk, ahogyan látni mennyi ilyen derül ki közszereplőkről mostanság. A saját karrierjüket és életüket vágják tönkre előre. Nem kell sajnálni őket, tanulni kell belőlük.

2009. szept. 2. 14:17
 18/19 anonim ***** válasza:

08-25 01:20

Az is vicces lesz amikor majd olyan pályát választanál ami nyilvánossággal jár.. és akkor előkerülnek rólad a képek. Pálya vége, főleg ha politikai pályára léptél.

Sosem értettem meg az emberi butaságot és az azzal való büszkélkedést...

2009. szept. 2. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:

ma 14:22-es a mondandódat nekem címezted:D

Asszem mi sem állhatna távolabb nálam, mint a politikai pálya. És mi van, ha előkerülnek azok a képek? Egyáltalán, 10 év múlva kit fognak érdekelni, hogy 3-4 napig kinn voltak? Abszolút senkit. Egy voltam a sok közül. Majd az én képeimet mentik le, hogy aztán kib@sszanak velem? Lehetséges, csak nagyonnagyon nem valószínű.

Öhm... és ne haragudj, honnan veszed, hogy buta vagyokO.o? És pláne nem dicsekszek vele. Amúgy meg ha buta lennék, akkor hogy lépnék politikai pályáraXD? Nagyon vicces vagy ám! Jézusom, hogy milyen emberek vannak... Felelek egy sz@ros kérdésre, te meg lehurrogsz. És bizton állíthatom, az én válaszom sokkal hasznosabb, mint a tiéd, a sok prűd senki mégis lepontozott. Te meg OFFoltál... Igaz, hogy most énis, de legalább hasznos választ is adtam.

2009. szept. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!