Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért jó r. ibancnak lenni?

Miért jó r. ibancnak lenni?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKATÍVNAK SZÁNT KÉRDÉS!

A közösségi portálokon meg sok más helyen állandóan a magamutaogatással találkozik az ember. A lányok, meg néha a pasik is intim részeiket megmutató öltözékben, vagy egyszerűen csak meztelenül pózolnak kihívó testhelyzetben. Miért lett ez a divat? Miért nincs ezekben az emberekben szégyenérzet, vagy szemérem, vagy csak egy kis meggondolás, hogy a képkekkel bárki bármit csinálhat.

És még ezt a szót is hasznlják magukra, hogy r.ibanc, vagy épp k.urva. Miért vesztette el a szó a pejorítv értelmét?

2009. aug. 22. 15:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Mert szeretik a f@szt
2009. aug. 22. 16:05
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Liberalizmus.
2009. aug. 22. 16:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Lehetene kicsit bővebben ezután? :)
2009. aug. 22. 16:10
 4/19 anonim ***** válasza:
44%
Megint egy értelmetlen kérdés! Ki a sz*rt érdekel, hogy a barmok mennyire mutogatják magukat, és minek nevezik magukat. És téged ez miért zavar, ha nem tetszik ne nézz rá, ha neki ez jó, akkor csinálja. Ezzel a kérdéssel semmi nem lett megoldva. Remélem elég bő voltam!
2009. aug. 22. 16:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért, mert az erkölcsi normák egyre hígulnak. 100-200 éve pl. a nők szinte mindenüket eltakarták, el se lehetett volna képzelni enélkül az életüket. Akkoriban szinte az is ribanc volt, akinek a bokája kilátszott. És ugye a világ változik, egyre oldódnak ezek a normák...

Amúgy szerintem az ő dolguk, hogy mit tesznek fel,nem véletlenül van a böngészőn vissza gomb. :)

2009. aug. 22. 16:38
 6/19 A kérdező kommentje:

És téged ez miért zavar, ha nem tetszik ne nézz rá, ha neki ez jó, akkor csinálja. Ezzel a kérdéssel semmi nem lett megoldva. Remélem elég bő voltam!

És téged ez miért zavara kérdés, ha nem tetszik ne válaszolj rá, ha engem érdekel, mit gondolnak mások, akkor hadd kérdezzem meg. Ezzel a válasszal semmi nem lett megoldva. Remélem elég bő voltam!

2009. aug. 22. 18:55
 7/19 A kérdező kommentje:

Jah és a kérdés értelmes, az már más ha neked nincs szövegértési készséged. :D

Megjegyzem, azért zavar, mert gusztustalan és helytelen amit tesznek, de nekik szilárd meggyőződésük, hogy helyesen cinálják a dolgokat.

2009. aug. 22. 18:59
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem te vagy Jézus Krisztus, hogy utat mutass nekik. Őket ez nem érdekli, majd később mikor 60 éves lesz, és visszagondol arra mit csinált...
2009. aug. 22. 19:27
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Mint már egy korábbi válaszoló is írta, régebben azt is elítélték, hogyha valakinek a bokája kilátszott. Változnak az idők. Egyszerűen csak te vagy régimódi. Amikor fiatalkorodban hallgattad a nyugati rakkenrólt(ha nem te, akkor más), akkor meg az akkori idősebbek gondolták azt, hogy szégyellhetnéd magad. Akkor meg ők voltak régimódiak. Korral jár... (Megkockáztattam megtippelni a korod a gondolkodásod alapján, de ha tévedtem akkor bocsi, de akkor is régimódi vagy :P )
2009. aug. 22. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
84%
Persze az maradi aki nem rakja ki a pi.náját a myvipre, iwiwre stb...Ezek szerint én is már akkor nyugdíjas voltam mikor megszülettem, mert sosem csinálnék ilyet. Egyszerűen ezek primitív gondolkodású emberek és kész. Nem kell róluk tudomást venni, őket sem érdekli más véleménye, elvannak a saját fajtájukkal, nekik ez a nyakbőségük. Szenny mindig is lesz.
2009. aug. 22. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!