Miért jó r. ibancnak lenni?
NEM PROVOKATÍVNAK SZÁNT KÉRDÉS!
A közösségi portálokon meg sok más helyen állandóan a magamutaogatással találkozik az ember. A lányok, meg néha a pasik is intim részeiket megmutató öltözékben, vagy egyszerűen csak meztelenül pózolnak kihívó testhelyzetben. Miért lett ez a divat? Miért nincs ezekben az emberekben szégyenérzet, vagy szemérem, vagy csak egy kis meggondolás, hogy a képkekkel bárki bármit csinálhat.
És még ezt a szót is hasznlják magukra, hogy r.ibanc, vagy épp k.urva. Miért vesztette el a szó a pejorítv értelmét?
Talán azért, mert az erkölcsi normák egyre hígulnak. 100-200 éve pl. a nők szinte mindenüket eltakarták, el se lehetett volna képzelni enélkül az életüket. Akkoriban szinte az is ribanc volt, akinek a bokája kilátszott. És ugye a világ változik, egyre oldódnak ezek a normák...
Amúgy szerintem az ő dolguk, hogy mit tesznek fel,nem véletlenül van a böngészőn vissza gomb. :)
És téged ez miért zavar, ha nem tetszik ne nézz rá, ha neki ez jó, akkor csinálja. Ezzel a kérdéssel semmi nem lett megoldva. Remélem elég bő voltam!
És téged ez miért zavara kérdés, ha nem tetszik ne válaszolj rá, ha engem érdekel, mit gondolnak mások, akkor hadd kérdezzem meg. Ezzel a válasszal semmi nem lett megoldva. Remélem elég bő voltam!
Jah és a kérdés értelmes, az már más ha neked nincs szövegértési készséged. :D
Megjegyzem, azért zavar, mert gusztustalan és helytelen amit tesznek, de nekik szilárd meggyőződésük, hogy helyesen cinálják a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!