Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nálatok otthon közösen döntötö...

Nálatok otthon közösen döntötök vagy a férfi mondja ki a végszót?

Figyelt kérdés
Most olvastam valamelyik kérdésnél,hogy a férfi a családfő neki nagyobb arcnak kell lennie..valaki bele is kötött a kérdezőbe,hogy ez régimódi. Szerintem is. Nálatok mi a helyzet?
2012. dec. 2. 21:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem illik mindig előhúzni a nő vagyok és egyenrangú kártyát, ha máskor meg ő próbál basáskodni vagy áthárítani a felelősséget, hogy "a te vagy a férfi, a te felelősséget, csináld meg!".

mikor a házimunkáról van szó, akkor jogosan mondja a férfi,hogy ez női dolog, ugye?:)

egyébként én sose jöttem ezzel a te vagy a férfi dumával. ez is rettentő régimódi.

2012. dec. 2. 21:44
 12/24 anonim ***** válasza:
2012. dec. 2. 21:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, a nejem egy szó nélkül eldönti, mit akar és véghez is viszi. :))
2012. dec. 2. 21:45
 14/24 A kérdező kommentje:

red4me

idenyögtél egy hülye videót aminek semmi értelme..köszönjük, értelmes volt. keressek én is hasonlót neked, csak férfiben?

én tudok fúrni, faragni, szekrényt összerakni..nő létemre. ha csak butaságot tudsz felhozni, hagyd meg magadnak.

2012. dec. 2. 21:46
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

Gratulálok, épp most cáfoltad meg azt, hogy egyenjogúság lenne... Te már magasabb szintre emeled a nőket, ez hol egyenjogúság?

Valamint nem kérdőjelezed meg a házasság fontosságát, de te mégsem fogsz házasodni... Tipikus liba.

2012. dec. 2. 21:47
 16/24 A kérdező kommentje:

15-ös

ha nem megy a szövegértés neked, ne erőltesd.

2012. dec. 2. 21:49
 17/24 anonim ***** válasza:
34%

Hát keress, de ezt nem fogod tudni überelni: [link]

:D

2012. dec. 2. 21:50
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

"..manapság inkább a nő tartja a hátát és nem a férfi. mindketten keresnek, a nő még a házi dolgokat is ellátja és jobban neveli a gyereket..akkor mégis ki a család fenntartó?:)"

Őszintén?! Az, aki biztosítja a családjának a megélhetést. Mi az, hogy a nő tartja a hátát? A nő gürcöl, a nő dolgozza halálra magát, mikor jön a gyerek? Nem. Akkor köszönöm, de az elméleted itt megdőlt.

"ezt nem értem.elmagyarázod?"

Az erejénél fogva megvalósítást? Hogyne? Hányszor láttál már olyan élethelyzetben lévő férfit, akinek az asszony közölte, mit akar/vár el és neki kutya kötelessége volt az megteremteni? Én elég sokszor. És hányszor láttál már olyan élethelyzetben lévő férfit, akit elhagytak mert nem volt -a nő számára- elegendő egzisztenciája és inkább lelépett, mert ez így nem tetszik neki? Én sokat. Így értem az erőt.

"érdekes, azért van egyre kevesebb házasság. pl. én sem fogok megházasodni."

Persze.. Gondolom elváltak a szüleid, csalódtál a világban, minek a papír-úgysem jelent semmit blabla. Majd ha több éven keresztül párkapcsolatban élsz, szerelmes vagy és rájössz, hogy nem is olyan rossz összetartozni valakivel, ráadásul az a valaki gyereket is szeretne és mellette házasságpárti is.. Akkor bizony házasodni fogsz, még ha most nehezedre is esik elhinni.

2012. dec. 2. 21:50
 19/24 anonim ***** válasza:
25%

Á, most olvasom, hogy idézgetsz, csak idézőjel nélkül. Nem nekem nem megy a szövegértés, hanem te nem tudsz írni.

De azt tartom, hogy tipikus liba vagy. Gondolom, szülni sem akarsz, nehogy már egy kis szros tönkretegye a rózsaszínpelyhes életed, ahol míg te a kozmót olvasgatod a papucs pasid mosogat.

2012. dec. 2. 21:53
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Én egyenlőségelvű vagyok. Azok a társak, akik szellemileg is társak, megbeszélik, átbeszélik a döntenivalókat és közösen határoznak. Nem tudok elképzelni másképp egy egészséges párkapcsolatot.
2012. dec. 3. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!