Metrón mennyire veszélyes utazni estefelé?
Ajánlom inkább az utasfülkében utazz...
Ha szerencséd van elkaphatod az új metrót is, de a régiekkel sincs baj. A keletinél meg kulturált a metró.
egyszer tesómat majdnem szétverte 1 idióta a stadionoknál.
piros, török zászlós feliratú póló volt rajta, és azért.
még szerencse, hogy mikor észrevette, és ezen totál bekattant, gyorsan letudtunk szállni. még hallottuk, ahogy dörömböl az ajtón..
de ennek ellenére azt mondom, hogy biztonságos. ilyen őrültek, akik bekattannak a semmin, meg bárhol lehetnek.
"Első vagyok. Te nagyon hülye vagy. "
metró mind a 3, kamerák is voltak..., az egyik speciel magyar.
tesómat majdnem szétverték egyszer itt, Magyarországon (csak amiatt menekült meg, mert pont bezáródott az ajtó a bekattant csávó előtt), hiába van ott a kamera.
de nem gondolom, hogy ne lenne biztonságos, de az sem igaz, hogy abszolút veszélytelen. ha valaki be van kattanva, a kamerák nem hatják meg.
"semennyire. A metrón nem történhet veled semmi." ezek a mondataid nem igazak. arról meg nem tehetek, hogy nem ismered a semmennyi, és a kis esély közötti különbséget.
Egyszer egy részeg csaj pont oda hányt a metróban, ahol én álltam. Ez volt a legveszélyesebb metrós élményem.
Zsebtolvajok mindig vannak, figyelj a táskádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!