Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért divat azoknál akik...

Miért divat azoknál akik kivándoroltak szidni a hazát?

Figyelt kérdés
akinek nem inge ne vegye magára
2012. nov. 18. 19:43
 1/6 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Önigazolás!A döntés helyességét szolgáló mentális bástya!

2012. nov. 18. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Valószínű itt ütközik ki két ország különbsége.

És akik kivándoroltak nem értik meg hogy Magyarországon miért nem lehetne olyan egyszerű és nagyszerű módszereket bevetni mint amilyen a befogadó országban van.

Nem értik hogy Magyarország miért nem képes úgy tenni ahogy a befogadóország , nem értik hogy miért nincs olyan munkamentalitás , társadalmi mentalitás , nyitottság mint a befogadó országban.

Nem értik hogy Magyarországon miért van túlbonyolítva minden és miért nincs egyszerűbb megoldás mint a befogadó országban.

Én is emigráns vagyok , én nem szoktam szidni Magyarországot hisz onnan származom ,ott vannak a gyökereim.Viszont itt kint óriási különbségeket tapasztalt , jóval egyszerűbb és hatékonyabb módszereket látsz.

2012. nov. 18. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Akik Botswanába vándoroltak ki, azok tuti nem szidják Magyarországot. Amúgy az itt lakók is állandóan szidják, és nem az építő jellegű kritikára gondolok (ami ritka, mint a fehér holló), hanem a mosdatlan szájú ordibálásra és állandó nyavajgó panaszkodásra.
2012. nov. 18. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Sokan azért vándorolnak ki, mert itt rosszul jártak és rossz szájízzel távoznak. Egyre gyakoribb az ilyen. Nehéz munkát találni, és ha van, akkor is ritkán biztos, ráadásul sokan az éhbérért dolgoznak rossz körülmények között. Akik szinte elmenekülnek azok mit mondjanak miután kijutottak? Hogy milyen jó volt itt?
2012. nov. 18. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

En külföldön elek es nagyon szeretem Magyarorszagot.

Inkabb engemet szoktak szidni a tolvaj "magyarok" miatt, de en valalom ami vagyok mindegy,hogy mit mondanak.

2012. nov. 18. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert ostoba nyomorék nolifer trollok, és azt képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!!!!!!!!) hogy ha párezerrel többet keresnek, azt ugathatnak le akit akarnak...nevetséges szánalmas önbohócok.
2013. máj. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!