Miért divat azoknál akik kivándoroltak szidni a hazát?
Szia!
Önigazolás!A döntés helyességét szolgáló mentális bástya!
Valószínű itt ütközik ki két ország különbsége.
És akik kivándoroltak nem értik meg hogy Magyarországon miért nem lehetne olyan egyszerű és nagyszerű módszereket bevetni mint amilyen a befogadó országban van.
Nem értik hogy Magyarország miért nem képes úgy tenni ahogy a befogadóország , nem értik hogy miért nincs olyan munkamentalitás , társadalmi mentalitás , nyitottság mint a befogadó országban.
Nem értik hogy Magyarországon miért van túlbonyolítva minden és miért nincs egyszerűbb megoldás mint a befogadó országban.
Én is emigráns vagyok , én nem szoktam szidni Magyarországot hisz onnan származom ,ott vannak a gyökereim.Viszont itt kint óriási különbségeket tapasztalt , jóval egyszerűbb és hatékonyabb módszereket látsz.
En külföldön elek es nagyon szeretem Magyarorszagot.
Inkabb engemet szoktak szidni a tolvaj "magyarok" miatt, de en valalom ami vagyok mindegy,hogy mit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!