Miért köpködnek az emberek?
Komolyan mondom, annyira undorító tahó véglény szokás ez! Csávókám megy a járdán, egyszer csak gondol egyet, krákog egy nagyot és odacsul a járdára egy hatalmas zöld turhát!
És nem egyszer, nem kétszer, hanem napi rendszerességgel látni ezt, a járda sokhelyen olyan mintha végigment volna rajta az eső, mindenütt csulákat látni. Annyira hányingert keltő, ótvar szokás!!!
Azért köpködnek, mert egészségtelen lenyelni a váladékot, papír zsebkendőt meg nem akarják pazarolni, az maradjon meg orrfújásra, a turha meg amúgy is elbomlik. Ja, a kutyaszar tényleg undorítóbb a turhánál.
26/N
Én ezt nem érthetem. Nekem akkor van köphetnékem meg turházhatnékom, amikor meg vagyok fázva, és csupa takony meg váladék vagyok, de nem az év 365 napján.
Akkor is zsepit használok, és igyekszem elvonulva végezni ezt a köpős, gusztustalan dolgot, ha már nagyon muszáj. (mosdóban vagy félreeső helyen)
Nem is értem, akinek mindig ennyi váladék van a torkában az menjen orvoshoz mert nem vagyok benne biztos hogy ez normális jelenség.
Ausztriában szoktam ezt leginkább tapasztalni. :S (meg a focista orrfújást is... hányadék)
Ez nagyon igénytelen. Mi az hogy nem akarják a zsepit pazarolni? Ezek a wc-papírt is kispórolják?
17-es: kulcsod nálad van? Mobilod nálad van? Pénzed nálad van?
Na, ugyanennyi fáradtságba kerül papírzsepit is magadnál hordani.
Nem is értem a zsepi nélkül mászkálókat, nekem rutin mozdulat zsepit is eltenni mielőtt kilépek a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!