Nem. Annyi az ára, annyit adsz. Nincs oka panaszkodni. Főleg, hogy arról 2500 forintról sem fog adni nyugtát se.
2012. okt. 23. 21:19
2/21 anonim válasza:
Ennyibe kerül egy vágás?
Nem nem gáz.
2012. okt. 23. 21:20
3/21 anonim válasza:
Nem gáz. Én is mindig ilyen szituban ghülyn érzem magam. Holnap megyünk étterembe kb 1 éve nem voltam ugy gyüjtöttem rá hogy anyám meghivjam honaprol honapra összeraktam fix áras étterem és én se tudok jattot adni. Akkor ez is gáz?
2012. okt. 23. 21:24
4/21 Mara Acoma válasza:
Az Én fodrászom házhoz jön és 1000ft a férfi, 1500ft a női hajvágás. Persze nyugta nincs........ Becarás... pofátlanság annyi pénzt elkérni. 250??? És még jatt is? Nincs olcsóbb???? Csapj fel egy szuperinfót vagy mittudomén és megúszod a feléból, ha pénzszűkében vagy. Nem kell flancolni:-)
2012. okt. 23. 21:25
5/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
AZért kerül ennyibe mert extra hosszú kategóriága tartozik a hajam ! (65cm)
2012. okt. 23. 21:25
6/21 anonim válasza:
Az én fodrászom 800-ért vágja le a hajam, igaz nem jön házhoz, én megyek hozzá...
2012. okt. 23. 21:27
7/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz ott ilyenért nem szoktak pattogni, futároknak illik adni és ennyi.
2012. okt. 23. 21:31
8/21 anonim válasza:
Nem értem, miért kerül többe ha a hosszú haj aljából kell levágni mint ha csak a vállig érőből.
Csomó helyen vágják 1000ért a hajad, ha ennyire számít minden forint, szerintem megérné olcsóbb helyet keresni.
2012. okt. 23. 21:34
9/21 anonim válasza:
Nem tudom ki hol él, meg honnan vesz 800-1000 forintos fodrászt, de manapság az az extrém kivétel. Mondjuk érdekes, minden kérdésnél megjelennek azok, akik mindenért harmadát fizetik, de ha konkrétumokról lenne szó, már ott sincsenek...
Egyébként azért drágább a hosszú haj, mert nem mindegy, mennyi sampon, víz, balzsam, hajformázó és hajszárítás fog elmenni rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!