Magyarországon miért nem köszönnek a buszsofőrnek?
Figyelt kérdés
Nemrég jártam Norvégiában és ott felszállt a buszra egy öregasszony és azt mondta: Hello Hermann! Itt meg nem...
Majdnem mintah valami konfliktus lenne az utas és sofőr között...
2012. okt. 22. 20:19
11/15 anonim válasza:
Én is szoktam köszönni, ha már minden nap elvisz ez a legkevesebb :)
12/15 anonim válasza:
Láttál egy nénit köszönni a buszon? Akkor már nyilvánvaló, hogy az összes norvég is így tesz? Lehet, hogy Hermann a fia volt.....:)
13/15 anonim válasza:
Érdekes volt a 1o-es válasz!
12-es meg jó.
Mindig köszönök a buszsofőrnek..Falun lakunk, ez így természetes. Itt csak távolsági buszok járnak.
Egyszer Pesten is köszöntem a buszvezetőnek...( a szokás)
úgy néztek rám, mintha három fejem lenne...:))
Égtem..
14/15 anonim válasza:
A távolsági buszokon szerintem mindenhol köszönnek. A helyi járatokon meg nem. Eddig bármerre jártam az országban, mindenhol ezt tapasztaltam. Így alakult ki nálunk a szokás. A környező országokban sem tapasztaltam, hogy a tömegközlekedési eszközökön nagyon köszönnének a sofőrnek. Ez nem magyar találmány.
15/15 anonim válasza:
Én igaz hogy nem Pesten lakom, de itt mindenki köszön a buszsofőrnek. Persze ez nem azt jelenti hogy tanyán meg faluban lakom, mert megyeszékhelyen. Én is mindig köszönök és a környezetemben is mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!