Mit gondoltok erről a tipikus öregasszonyok általi viselkedési szokásról?
Felszáll a buszra aztán szépen leül, a mellette lévő ülésre meg lerakja a szatyrát.
Az meg h más nem tud leülni az meg le van....
Persze mikor szól az ember még ő van felháborodva.
Ez sokkal jobb mint amelyik unalmában leskelődik. :(
Pár megállót ki lehet bírni, de éveket nehezebb.
Akkor ezek szerint minden öreg bunkó volt fiatalnak is
Mert kivétel nélkül mind ezt csinálja.
Nagyon sok idős vissza él a korával. Azt hiszik, hogy nekik mindent lehet, a koruk mindenre feljogosítja őket.:(
Persze kivételek is vannak, ők pedig a másik véglet. Őket nagyon szeretem, és tisztelem.
5-ös vágja miről beszélek, ugyan ez.
Ablak mellé a szatyor aztán még a terhes asszony is dögöljön meg.
Ezt a szatyor-"csücsültetést" nem csak időseknél, hanem sajnos fiatalabbaknál is tapasztaltam. Némelyiknek magától leesik, hogy valaki ott áll felettük és a cucc "kényelmes" helyére akar leülni, van, akit külön meg kell erre kérni, és olykor húzzák érte a száját. Na, az utóbbitól nekem is felforr az agyvizem.
Ki kéne már írni azt is a járműveken, hogy az ülések kizárólag utasoknak és nem csomagoknak vannak fenntartva. Nem igaz, hogy nem tudja az ölébe venni vagy a földre rakni. Vagy ezek kristályt vagy porcelánkészletet szállítanak?
Nekem igazából nincs bajom ezzel, megkérdezem, hogy szabad-e a hely, és kész. : ) Meg aztán, amikor gimis voltam, én is sokszor magam mellé tettem a táskát, mert túl nagy volt, hogy elférjen a lábam előtt, vagy ölemben, viszont ha már máshol nem volt hely, elvettem, vagy közben ha megkérdezték szabad-e a hely, szó nélkül arrébb raktam.
Az már más tészta, ha húzzák a szájukat, meg esetleg morognak is. Ez alól szerintem sem ment fel még az idős életkor sem. De lehet az idősek azért csinálják, mert bizalmatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!