Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha a hetvenes-nyolcvanas...

Ha a hetvenes-nyolcvanas években kellene élned, mit csinálnál szabadidődben? Internet és mobiltelefon ugye nincs.

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 20:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nahát, Pannoniás körbe csöppentünk. :D

Állandó darabként talán nincs kék Pannonia a közl. múzeumban, de ha magyar motoros esemény van akkor ki szoktak állítani kéket és pirosat a külföldi kivitelekből. :)

Kérdező: az nem szép. :( T5 a neveden volt legalább? Gondolom nem. :(

Ismerek egy környékbeli srácot, náluk a nagyanyja tolta ki a pajtából a háború előtti BMW-t lomtalanításkor. Valaki szólt az illetőnek, aki gyorsan hazarohant és elmagyarázta a mamócának hogy nem mutogatjuk a motort, a vasasoknak meg főleg nem...

2012. okt. 10. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy részem örülne is neki, mert lenne több időm könyveket olvasni, lenne időm (újra) megtanulni szépen rajzolni és talán újra leülnék a varrógépem mögé :)
2012. okt. 11. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Ugyanazt, amit így: olvasnék, kirándulnék, a családommal és a barátaimmal lennék. Esténként néha tévét néznénk.

Éltem már ekkoriban, igaz, még kicsi voltam. Emlékszem, mekkora szám volt, amikor valami sci-fiben olyan telefont mutattak, aminek nincs se tárcsája, se zsinórja, csak zsebre teszi az ember, és akárhol előveheti és telefonálhat vele...

2012. okt. 11. 11:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Moziba mennék, találkoznék a barátaimmal, olvasnék sokat, nyelveket tanulnék...

Festenék, rajzolnék, varrnék...

Ezeket mind most is teszem...

2012. okt. 11. 12:04
 15/19 mustafa33 ***** válasza:
Hát ha az én 56 éves bordó aranycsíkos 550-es jawámat elajándékozná, biztos olaj nélkül túráztatnám hegynek fel ☻
2012. okt. 13. 00:22
 16/19 mustafa33 ***** válasza:
Ja, nem ezt akartam írni, azt hogy akkor azt nyúztam a jawát 15 éves koromtól ☺
2012. okt. 13. 00:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek voltam, hetvenes évek végén kerültem iskolába. A gyerekeknek szóló természettudományos irodalom nagyon jó volt, minden korosztályt meg tudtak szólítani, a kicsiktől kezdve. Saját labort rendeztem be, szénmikrofonos és cérnatelefontól kezdve szemüveglencséből épített távcsőig. Öveges könyvek több száz fizikai kísérlete a konyhában.
2012. nov. 7. 18:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy Öveges tanár úr sok gyerekhez közelebb hozta a fizikát... Róla még én is tudok, pedig addigra tanultam meg tisztességesen járni mire kivonultak a muszkák.
2012. nov. 7. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Tréfálsz? Csavarogtunk ezerrel,lejártunk fürdeni a kavicsbányába,belógtunk az építkezésekre(akkoriban épült egy rakat lakótelep)bringázás,bandázás,ilyesmi.

Emléxem egy szava járásomra: PERSZEEE! Az emberek majd az utcáról fognak telefonálni meg az erdőből! Aha...:)

2015. ápr. 24. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!