Ha a hetvenes-nyolcvanas években kellene élned, mit csinálnál szabadidődben? Internet és mobiltelefon ugye nincs.
14 éves koromig se internetem (se számítógépem) se mobilom nem volt. (bár nem az általad említett években éltem :D) A barátaimmal lógtam, rengeteget kutyáztam, bringáztam és olvastam. Sok időt töltöttem az udvaron a testvéreimmel, bunkert építettem (csaj létemre :D)
Valahol sajnálom az öcsémet, mert neki mindezek voltak már mikor olyan korú lett mint én, és sokkal kevésbé van szocializálódva.
Ugyanazt amit most: magyar gyártmányú motorkerékpárokat gyűjtenék és szabadidőmben azokat hoznám rendbe.
Ahhoz egyik sem kell, csak rádiót szoktam közben hallgatni. :)
4-es, de jó!
Olyan szép kék Pannóniád is van? Nagypapim azzal járt. :)
#5 - kék Pannonia belföldre nem nagyon készült, az a szín főleg az exportmodellek sajátossága volt - nagyapád motorkerékpárja egy ritka darab (már ha nem a ő festette át). Nekem csak feketék vannak, mi más? :D
(illetve vannak amik még inkább rozsdaszínűek, de majd azokra is sor kerül)
A.K.
Nem tudom, hogy átfestette-e, sajnos eladta, amikor még kicsi voltam. Azt tudom, hogy a Közlekedési Múzeumban egyszer láttam egy ugyanolyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!