Hogy lehet valaki ennyire bunkó és rosszindulatú? Vagy csak én reagálom túl?
Húgom 4 éves, és lementünk a közeli pékségbe reggeliért.
Volt összesen 2 db lekváros táska, amit húgom nagyon szeret, így eldöntöttük, hogy neki azt vesszük meg.
Egy öregúr állt csak előttünk és itt jön a nagy dolog:
Megkérdezte tőle az eladó (vett pár dolgot), hogy ennyi lesz-e. Azt mondta, hogy talán igen.
Hátrafordult, érdeklődve megkérdezte húgomat, hogy mi miért vagyunk itt.
Mondta, hogy a lekváros táskákért, mert az a kedvence.
Erre az öregúr a pultoshoz fordul, és közli, hogy még azt a 2 darab lekvárost is kéri és elviszi.
Ezen kiakadtam.
Hogy lehet valaki ennyire rosszindulatú?
Félreértés ne essék, nem az a baj, hogy megvette, hanem hogy effektíve meg is kérdezte, hogy nekünk az kell-e, és direkt ezért vette meg.
Majdnem kicsúszott a számon, hogy "maga mekkora bunkó" de türtőztettem magam.
Egy kisgyerekkel hogy lehet valaki ekkora bunkó, hogy csak azért is megveszem az orra elől, ha már azért jött?
Vagy csak én reagálom túl?
Mit gondoltok?
15/L
# 19/20 ma 14:00
Ugyan már... a pékségben a pultos adja ki az ételt, mégis hogy lett volna már náluk is amikor ők utána következtek?
"Mielőtt még mindenki szidja, nem lehet, hogy az öregúrban fel sem merült, hogy az az utolsó két darab?"
Ez egy nagyobb bolton belüli kis pékségrészleg. Tehát ami kint van a pulton, annyi az összes, reggel, meg délután töltik fel újra.
Így tehát az a 2 volt az utolsó, szerintem biztos, hogy tudta, hogy több nincs. (és nem is volt)
Egyébként az eladó is mondta nekünk csak 1 mondat erejéig, hogy ő is elcsodálkozik, hogy micsoda emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!