Miért gonoszak a magyarok?
Tudom, hogy máshol is van sok szemét, gonosz ember, de magyarok között arányaiban biztos, hogy több van.
Beszélgettem külföldön élő ismerőseimmel az elmúlt hónapokban és mind azt mondta, hogy ha külföldre akar valaki menni, akkor a magyarokat el kell kerülni.
Korábban is hallottam, olvastam erről interneten, de nem beszéltem olyannal, aki igazából kint van és személyesen tudna ilyenről beszélni. Mindhárman az Egyesült Királyságban vannak.
Az egyiket átverték a szállással. Meg volt beszélve az albérlet itthonról, de amikor kiment, azt mondták, hogy nincs most albérlet, de majd szereznek neki, addig várjon valahol, ahol tud aludni. Haza kellett jönnie.
Másiknak munkát ígért valaki, ráadásul ismerőse. Azt mondta, hogy gyere ki ide, ahol én vagyok, majd felvesznek. Nem vették, a költőpénze elfogyott, haza kellett jönnie.
A harmadikat saját lakótársai lopták meg az albérletben, amíg munkát keresett. Új albérletet kellett keresnie, addig egy lepusztult szállodában kellett laknia.
Mindegyik ismerősöm azt mondta, hogy "Csak a magyarokat kerüld el". Most egyik sem lakik magyarokkal.
Azt mondták, hogy a pakisztániak, indiaiak igénytelenek, de legalább ilyet nem csináltak velük.
Akik ezeket a magyar ismerőseimet átverték, mind magyarok voltak. Brit, pakisztáni, indiai nem verte át őket, nem lopott tőlük, csak a magyar.
1/1 Igazad van.
2/6 Sajnos a többségük gonosz, bár biztos van 1-2 kivétel...
5/6 Magyarokról írtam, tehát nem minden emberről...
6/6 Hajrá gazemberek?
A kérdés nem vicc volt.
Amiről írok, ismerőseim személyes tapasztalatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!