Még mindig letegezhet a volt tanárom, és nekem magáznom kell?
Hosszú évek után találkoztam az általános iskolai tanárommal(12évvel idősebb),és ő simán letegezett pedig már 33éves vagyok. Én magáztam,de azért elgondolkodtatott hogy neki nem kellett volna engem magáznia?!
Az iskolás évek rég elmúltak,és az a 12év ebben a korban már semmi hogy mindig fölényeskedjen. Ő a férfi én a nő.
Nem lesz olcsóbb semmi,de mivel a SZOKÁSOK,ETIKETT témakörben kérdeztem gondolom témába vág,így hasznos válaszokat szeretnék!
Aki kötekedni akar az menjen máshová!!!
Igazából az érdekelne hogy ebben a szituációban mit diktál az illem?
És mielőtt valaki megint belém köt,nem nem ez életem legnagyobb problémája csak kíváncsi vagyok!
Szia!
Nyugodtan tegeződhettek!Csak fesztelenül az élettel,semmi komolyság,főleg ilyen témákban!
mivel ő egész életében (míg ismert téged) tegezett, szerintem fel sem merült benne,hogy magázna. mondjuk, az én töritanárom előre kijelentette, hogy majd érettségi után magázni fog minket. a saját osztálya külön kérvényt nyújtott be, hogy tegezze őket továbbra is, de nem volt hajlandó.
de ez azért olyan, mint a szomszédok: ismernek születésemtől fogva, és tegeznek, akkor is, ha nem látnak évekig (külföldön lakom). fel sem merül bennük, hogy magázzanak, hiszen nekik mindig is az a gyerek maradok.
Szerintem tök más, ha felnőtt fejjel ismersz meg egy 12 évvel idősebb embert, és más, ha az illető tanítód, tanárod volt. Most pont eszembe jutott, hogy az ált. isk. tanító nénim, akit nagyon kedveltem, kb. 18 évvel lehet nálam idősebb, de irtó fura lenne visszategezni. Nyilván más, ha ő mondja, hogy tegeződjünk, de még tán akkor is furcsa lenne.
Mondjuk úgy még érdekesebb a helyzet, hogy te vagy a nő, ő a férfi... értelek, de szerintem magamtól én nem tegezném le.
30/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!