Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit jelent ha egy lány előttem...

Mit jelent ha egy lány előttem böfög?

Figyelt kérdés

Direkt böfög egyet pl sör után, utána persze elnézést kér.

Le akar rázni, vagy csak kényelmesen, felszabadultan érzi magát mellettem?

Ha a randi utána jól folytatódott ez jót jelent?

2012. szept. 27. 15:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sokan "menõzni" akarnak vele, másoknál a felszabadultságot jelenti, megint másoknál viszont véletlenül jön ki...
2012. szept. 27. 15:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Jó bevallom csak próbált böfögni, nem tudott.

Amikor kérdeztem (mondtam, hogy nyugodtan böfögjön egyet) azt mondta, hogy nem tud böfögni. Poénból meg akartam rá tanítani később, de megszakadt valamiért a kapcsolatunk.

2012. szept. 27. 15:26
 13/21 Gyakori Ferenc ***** válasza:
62%
jajj ez a "kultúrbarbár" felfogás. bassszameg egy lány nem böföghet? aki ezt gondolja, vigye el a Slenderman... Kérdésedre válaszolva, szerintem simán felszabadultan érzi magát, VAGY nincs bele nevelve ez a szánalmas "jókislány" stílus. Szerintem ilyen téren egy lány minél többet mutat magából, annál jobb... jó csajszi lehet :)
2012. szept. 27. 15:26
 14/21 A kérdező kommentje:

Az is, de sajna nem áll velem szóba egy ideje.

Lehet, hogy azért mert majdnem megdugtam, aztán elszégyellte magát azt meg nem akarta, hogy rászálljak. Hát ez ilyen.......

4 hete nem beszéltünk normálisan, csak "álarc mögül"

2012. szept. 27. 15:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nekem is az arcába kellett volna böfögni egy ízeset, ezek a típusú csajok biztos ezt szeretik. Azért pattintott le biztos, mert puhap.cs vagyok. Nem voltam elég menő.
2012. szept. 27. 15:31
 16/21 Gyakori Ferenc ***** válasza:
100%
édes istenem, hány éves vagy? 12 ? ez egyáltalán nem menőség kérdése. HA egyszer lesz feleséged, és böfög előtted akkor kiküldöd az ebédlőből és a sarokba állítod, majd elvállsz tőle, mert túl menő? -.-" ilyen felfogást öregem. Ez nem menőség kérdése, egyszerűen csak EMBER... Ha pedig nem beszél veled, az nem egy böfögés miatt van, inkább azért, mert meg akartad dugni, és ő ezt rosszul viselted. Előbb nőjj fel, majd utána csajozz.
2012. szept. 27. 15:35
 17/21 A kérdező kommentje:

Én úgy láttam rajta, hogy ő is dugni akar.... 22 vagyok.

A barátságot azért folytathatná velem....

2012. szept. 27. 15:37
 18/21 Gyakori Ferenc ***** válasza:
hát én nem erőltetném. bonyolult :D
2012. szept. 27. 16:14
 19/21 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy őt sem kell többször felhívni!
2012. szept. 27. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne nyafogj már annyit. Kezdem érteni, miért hagyott ott.
2012. szept. 27. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!