Mit jelent ha egy lány előttem böfög?
Figyelt kérdés
Direkt böfög egyet pl sör után, utána persze elnézést kér.
Le akar rázni, vagy csak kényelmesen, felszabadultan érzi magát mellettem?
Ha a randi utána jól folytatódott ez jót jelent?
2012. szept. 27. 15:11
1/21 A kérdező kommentje:
Persze ezt sem úgy, hogy az arcomba, hanem csak ott üldögél, beszélgetünk és akkor látom, hogy kűzd egy böfögéssel, de elereszti halkan.
2012. szept. 27. 15:12
2/21 anonim válasza:
Kultúrbarbár.... vagy így szeretne menőnek látszani, persze nem az.
21/L
3/21 anonim válasza:
Ha jön hát jön, sokan nem tudják megállni, hogy böfögjenek.
4/21 Fülünyúl válasza:
Valószínűleg semmi mást nem jelent, mint a szénsavtól böffentenie kell, és azt nem lehet mindig visszatartani. Minek kell ezt agyonfilozofálni, meg lebunkózni? Pláne mikor leírta a kérdező, hogy elég sokáig küzdött ellene.
5/21 A kérdező kommentje:
menőnek - szerintem ide a laza a megfelelő szó.
amúgy az... az volt.
nálam valamiért az azt jelenti, hogy mer előttem böfögni egy lány, hogy meg is dughatom. Nagyot tévedek?
2012. szept. 27. 15:16
6/21 A kérdező kommentje:
Jó, de mondom ez egy félig randi volt.... ahol azért nem "illik" hogy mondjam. a "kiszemelted" előtt így viselkedni.
vagy nagyon bejöttem neki és lazult, vagy ku.vára nem és próbált parasztnak tűnni hogy lerázhasson.
2012. szept. 27. 15:17
7/21 anonim válasza:
Teljesen fel van oldódva melletted, azt jelenti.
8/21 anonim válasza:
Az égvilágon semmit nem jelent. Kb. annyit, mintha tüsszentett volna. Jött egy fizikai inger, amit nem tudott elnyomni.
9/21 A kérdező kommentje:
Ne viccelj már. Azért az utcán sem böfögünk
2012. szept. 27. 15:22
10/21 Fülünyúl válasza:
Csak nem hallod a forgalom zajától. Ahogy a szellentéseket sem. Max szembeszélben könnybe lábad a szemed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!