Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyi ideig kell gyászolnom...

Mennyi ideig kell gyászolnom a sógornőmet?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 08:53
 1/8 anonim válasza:
95%
Ahogy érzed! Mi az, hogy kell? Nem kötelező!
2009. aug. 3. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálad mit jelent ez a szó, hogy gyászolni??? Feketében járni, addig nem mulatni, addig nem menni sehová????
2009. aug. 3. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:

A fekete ruhára gondoltam!

Van egy 6 hónapos bébink is,és elég nyomasztó lehet Neki

a fekete szin!

A párom huga halt meg másfél hete!

2009. aug. 3. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell talpig feketében járni!
2009. aug. 3. 10:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a nagymamámat 2 hétig gyászoltam feketében...aztán depressziós lettem a fekete színtől, és azt mondtam, hogy tovább nem hordom.

A lényeg, hogy a lelkedben gyászold, és ne csak a külvilággal foglalkozz, hogy mit szólnak.

2009. aug. 3. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell feketében járnod. Nem kell depresszióba esned. Ha sírni akarsz, megteheted ezek nélkül is. Meggyászolhatod, külsőségek nélkül. Ha zavarnak a beszólások ( én is így csináltam) sárga piros zöld sbt színeket nem hordtam egy ideig, mikor a papit gyászoltam. Fehér, drapp, natúr színekben jártam.
2009. aug. 3. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nem fontos feketében járnod...én sem jártam feketében miután meghalt a nagymamám...gyászoltam én anélkül is lélekben és amúgy sincsenek fekete ruháim...anyukám se járt feketében, mert ő meg tanítónő, és hogy nézett volna ki, hogyha csupa feketében jár a kisiskolások közé? elég, ha kerülöd az élénk, világos színeket....
2009. aug. 3. 11:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is így gondoltam,jó,hogy támogattok a véleményeitekkel!

Könnyebb így a döntés!

2009. aug. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!