Mennyi ideig kell gyászolnom a sógornőmet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 08:53
1/8 anonim válasza:
Ahogy érzed! Mi az, hogy kell? Nem kötelező!
2/8 anonim válasza:
Nálad mit jelent ez a szó, hogy gyászolni??? Feketében járni, addig nem mulatni, addig nem menni sehová????
3/8 A kérdező kommentje:
A fekete ruhára gondoltam!
Van egy 6 hónapos bébink is,és elég nyomasztó lehet Neki
a fekete szin!
A párom huga halt meg másfél hete!
2009. aug. 3. 10:05
5/8 anonim válasza:
Én a nagymamámat 2 hétig gyászoltam feketében...aztán depressziós lettem a fekete színtől, és azt mondtam, hogy tovább nem hordom.
A lényeg, hogy a lelkedben gyászold, és ne csak a külvilággal foglalkozz, hogy mit szólnak.
6/8 anonim válasza:
Nem kell feketében járnod. Nem kell depresszióba esned. Ha sírni akarsz, megteheted ezek nélkül is. Meggyászolhatod, külsőségek nélkül. Ha zavarnak a beszólások ( én is így csináltam) sárga piros zöld sbt színeket nem hordtam egy ideig, mikor a papit gyászoltam. Fehér, drapp, natúr színekben jártam.
7/8 anonim válasza:
nem fontos feketében járnod...én sem jártam feketében miután meghalt a nagymamám...gyászoltam én anélkül is lélekben és amúgy sincsenek fekete ruháim...anyukám se járt feketében, mert ő meg tanítónő, és hogy nézett volna ki, hogyha csupa feketében jár a kisiskolások közé? elég, ha kerülöd az élénk, világos színeket....
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is így gondoltam,jó,hogy támogattok a véleményeitekkel!
Könnyebb így a döntés!
2009. aug. 3. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!