Titeket is idegesit? Van 1-2 szó amitöl a falra tudok mászni.
Figyelt kérdés
Pl:alap alapja csak a háznak van tudom,hogy ez egy szleng de akkor is..A másik a mizu..mi az a Zu?:)
Nem tudom de nekem ez nagyon gáz...nektek van ilyen szó?
2009. aug. 2. 21:41
1/37 anonim válasza:
így jártál
ennyi (nagyképűen)
ez a kettő idegesít a legjobban
2/37 A kérdező kommentje:
Na ez is igaz..köszi
2009. aug. 2. 21:50
3/37 anonim válasza:
Engem csak az zavar, ha valaki a "v" helyett folyton "w"-t ír meg pics@san beszél (cijja mizzzu csóxi) de nem húzom fel magam rajta. Te se tedd, nem éri meg :)
4/37 anonim válasza:
mizu - mizújs - mi az újság? - azaz: mi történt veled mostanában? Hát ennyi... :)
5/37 anonim válasza:
Ücsi-üditő,ajcsi-ajandek,üzi-üzenet.
6/37 anonim válasza:
pocaklakó, babó, szopcsizunk, van két fogunk, pézsé (papír zsebkendő), ubi (uborka), pari (paradicsom), és még van jópár! :(
7/37 anonim válasza:
Engem a pézsé meg alap meg ennyi ezek abszolut nem zavarnak :D Én az olyanokat gyűlölöm, h CELEB, na ezzel ki lehetne kergetni a világból, de engem ennek a szónak a jelentése is zavar, úgy ahogy van, utálom :D
8/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkienk:)
2009. aug. 2. 22:23
9/37 anonim válasza:
vok-vagyok, naon-nagyon, csá-csumi-csá (könyörgöm, ez mi???)
Még sorolhatnám sokáig, de inkább nem teszem, mert az előttem szólók már megtették.
10/37 anonim válasza:
Engem mindezek nem zavarnak. Mindenki úgy beszél, ahogy akar. És miért ne lehetne lerövidíteni ezt-azt? Én egyébként nem igen használom ezeket, illetve csak humoros formában néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!