Erről a családi pénzbeosztásról mi a véleménytek? Bevétel 500 ezer. Kiadás asszonyka ruhára havi 200 körül költ rezsi étel egyebek szintén 200. És 100 megy megtakarításba.
Én is ezt néztem, h aki túlzásnak tartotta, h évi szinten 2,4 millió forintot ruhára költeni, az le van pontozva.
Úgy h szaros 500 ret keresnek ketten, mert tetszik vagy sem, ez nem egy nagy bevétel egy családnak.
Mi barátnőmmel ketten 400 körül kapunk, mégse megy el 100 ruhára, neki is van annyi esze, h ne ilyen fas.zságokra költsünk, inkább akkor egy közös program.
Ennyiből jó ez az oldal, h ilyenkor mindig rájövök, h milyen értelmes, normális barátnőm van.
Te jó ég! 2 kiló ruhára?! Minek?! Sose fogja mindegyiket hordani. Én a helyében alapdarabokat vennék, tényleg ízléseseket és jó minőségűeket, amik illenek hozzám, és azokat variálnám.
Biztosan nagyon sok áramot és vizet használnak, ami pazarlás és pénzkidobás.
Ezt a rengeteg elszórt pénzt be lehetne tenni még az 1 kiló mellé a megtakarításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!