Erről a családi pénzbeosztásról mi a véleménytek? Bevétel 500 ezer. Kiadás asszonyka ruhára havi 200 körül költ rezsi étel egyebek szintén 200. És 100 megy megtakarításba.
Asszonykát kidobni, máris többet lehet megtakarítani. :) Én rezsire max 50-et szánnék, további 50-et egy változatos étrendre, ruhára 10-15max, a többit megtakarításba.
23N
S most ezt felháborodásodban kérded vagy a véleményre vagy kíváncsi?
Mert, aki nem keres annyit, mint ti, az sose fogja ezt megérteni.
Nekem (valamivel szűkösebb a költségvetésem) van egy bevált módszerem. Ha jön egy új ruha a szekrénybe, egynek menni kell.
Te nem szoktál magadnak ruhát venni? Mert arról nem írtál.
Mindent meg lehet beszélni! Mond neki, hogy ne pazaroljon. Attól még, hogy jól megy most, nem biztos, hogy holnap is jól fog menni. S egyébként is. Nem hiszem, hogy fel tudja venni az a rengeteg ruhát. Persze ha azt nézzük, hogy pl: a Zarában láttam egy tök jó műbőr csizmát 30ezerért, ami még nem is sok ugye, akkor hamar el lehet tapsolni a havi 200-at.
Ülj le és beszélj neki arról, ha ez nem tetszik.
Havonta 500 ból 200-at ruhára költeni sok.
És nem irigység beszél belőlem, én inkább költeném a gyerekre(Waldorf iskola) vagy megtakarítás.
Havi 50-nel jobban megegyeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!