Miért van az, hogy ha egy nagyobb társaság megy egy "beülős helyre", akkor az alábbi történik?
Figyelt kérdés
Ha a fizetési mód olyan, hogy egyszerre kell a végén fizetni (nem külön-külön pulthoz menős) akkor mikor kihozzák a számlát, és elvileg mindenki beleadta a saját fogyasztását, még sincs még meg a számla fedezete?
Annyira utálom az ilyet, miért nem lehet fejben tartani azt a pár italt/ételt amit fogyasztottál? Már nem is szeretek ilyen típusú helyre menni, mert tuti mindig van egy ilyen ember a társaságba, aki vagy számolni nem tud vagy sunyi.
2012. szept. 17. 20:19
1/3 anonim válasza:
Gondolom vagy éretlen vagy gerinctelen. Részletes számlával vagy külön fizetéssel megoldható a probléma. A számla kikérése után lehet kérni, hogy amíg összeszeded az összeget addig távozik a felszolgáló. Részletes számlánál pedig így szembesíthető az a kedves "feledékeny" barát.
2/3 anonim válasza:
Én meg ilyen esetben azt utálom,hogy mikor pl. négyen elmentünk(a gazdag,magas életszínvonalon élő) barátaimmal beülni valahova,negyedeltük a számlát.Én rendeltem egyetlen egy italocskát,jó drágán,ők meg dajdajoztak,sorra itták a piákat,meg rendeltek 2 vízipipát,amibe én egy slukkot szívtam,csak hogy megkóstoljam milyen,mégis konkrétan mindent fizettem énis.Nem akartam már smucigoskodni előttük,mert nekik nem számít pár ezres ide vagy oda,nekem meg nagyon sokat.Nem értem,miért nem fizeti mindenki azt,amit rendelt.
3/3 mustafa33 válasza:
guba a gubához, suba a subához. Minek mész olyan társaságba ahonnan kilógsz? Gondolod ők nem tudják a helyzetedet? Nagyon is, és éppen ezért csinálják, hogy ha velük akarsz lógni, bírnod kell szusszal, ha meg nem bírod akkor magadtól kopsz le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!