Törvényszerű, hogy minden nagyobb baráti társaság felbomlik előbb-utóbb?
Röviden? Igen
Hosszan: Egy ilyen társaság szétesése nagyon sok dologra visszavezethető, vannak bomlasztó "külsős" emberek akikért páran odavannak, a többiek éppenséggel utálják őt, mert kitúrja a "régieket".
Aztán a társaságon belüli és a társaságon belüli bármely tagot érintő szerelmek sem mindig tesznek jót, amikor épp rossz a kapcsolat akkor mindenki imádja elpanaszkodni gondját-baját a társaságban, de mikor minden jól megy, akkor eléggé le bírják egyesek szarni, hogy van egyáltalán ilyen társaság.
Ezeket így magamon és másokon is tapasztaltam, sokáig nem voltam semmilyen társaság tagja, aztán gimnáziumban azzá váltam, és ha megy egy ilyen, akkor tényleg nagyon jó, de olyan társaságot találni aminek szívesen válik tagjává az ember nagyon nem könnyű, így nagyon meg kell becsülni ha találsz egy ilyet... de a vége azért elkerülhetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!