Miért utál ennyire ez a társaság? Velem van a baj?
Vidéken lakom, de Pesten járok iskolába.Ezen a környéken csak két lányt ismerek. Az egyik, most Dóri a másik legyen Anna. Szóval, Dóri egy testesebb lány, amit Anna elég gyakran emleget, persze a háta mögött. Dóri kétszínűnek tartja Annát.
Anna kisebb bulit rendezett. Tavaly meghívott egy ilyen buliba, idén nem is tudtam róla. Nem probléma, csak őket ismerném abból a társaságból, rosszul éreztem volna magam.
A buli napján beszéltem Dórival. Kb. 15 percen keresztül azon mérgelődött, hogy milyen kétszínű Anna, miközben kereste a ruháját a ma esti bulira. Megkérdezte, Én nem jövök e. Nem, engem nem hívtak meg-mondtam.Erre Dóri fogta magát, felkapta a telefont, majd meg is hívatott engem.(nem az én kérésemre)Anna szerint jöhetek nyugodtan, persze.
Rendben, de Én nem megyek át Annáékhoz, csak elmegyek veletek arra a helyre, ahova akartok. De akkor majd kopogj be hozzánk, mert nem találnálak meg titeket.-mondtam Dórinak.
Jó persze, 7 óra körül kopogok.-mondta, majd ment a buliba.
Én kiöltöztem, sminkeltem, készültem. 7 óra, nem jött senki. Vártam egy kicsit, majd elmentem Annáék házához.
Csak az Anyja volt otthon, ő mondta, hogy a lányok már elmentek. Szörnyű érzés volt, otthagytak szó nélkül.
Az anyja mondta, hogy elkísér a lányokhoz, utána jöjjek át hozzájuk és ott is aludhatok. Akkor már nem bírtam maradni, gyűltek a könnyek a szemembe.
Később, otthon, mikor már vörösre sírtam a szemem,és félig meddig átöltöztem, meg hallottam a kopogást.
Értem jöttek, miután végeztek. Nem nyitottam ajtót, hagytam, had dörömböljenek. Aztán elkezdték az ablakomat kaviccsal dobálni. Azt hittem ennyi,aztán Dóri egyszer csak benyitott az ajtónkon, bármiféle hívás nélkül. Nem mentem ki a szobámból, a zárt a ajtó mögül közöltem, lázas vagyok.
Miért csinálták ezt? Alig találkozom velük, mégis így megutáltak? Mert ha nem lenne velem semmi bajuk, nyilván hívtak volna arra a helyre is, mert a programjuk után is nyilván csak az anyjuk kérésére hívtak...
Köszi, tényleg!
Csak erre nem nagyon van senki rajtuk kívül, és hát nyáron itt lenni egyedül...
A suliban egész más! Ott senki sem beszél ki senkit, szinte mindenkivel jóban vagyok.
Igen, amugy jönnek jövőhéten, majd akkor megtudják, milyen otthon ülni míg mások szórakoznak :P
Elég idegesítő ez a két csaj, mázlijuk van, hogy jó természetem, és nem mondom a pofájukba.
Az egyik egy szentfazék szarkavaró, a másik meg egy beképzelt állat. -.-
Naa nyugi isten nem ver bottal.;) ((tudom járókerettel...:D))
Utoléri a sorsuk neaggódj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!