Hogyan lesz valaki a "társaság közepe"?
Néha csak ámulok azon, hogy egyes emberek milyen felszabadultan tudnak viselkedni társaságban, és milyen könnyen maguk köré vonzanak másokat. De mitől lesz valaki népszerű?
Van egy barátnőm, aki tipikusan ilyen. Mivel gyakran járunk együtt ide-oda, látom, hogy képes zavar nélkül csatlakozni egy-egy nagyobb társasághoz, még akkor is, ha szinte senkit nem ismer onnan. Komolyan, úgy lép be húsz tökidegen ember közé, hogy fél óra múlva már mindenki vele nevet és másnap a fél banda szerelmes belé.
Én meg csak nézem, hogy miért találja meg mindenkivel a közös hangot?
Szép és okos lány, egyáltalán nem az a plázacica-típus, és mivel sokat olvas, azt hiszem elég művelt, hogy mindenhez hozzá tudjon szólni. Nem áll le flörtölni meg kényeskedni, viszont sokat mosolyog és nagyon kedves.De ez nyilván nem elég - honnan merítenek az ilyen emberek bátorságot ahhoz, hogy könnyedén csacsogjanak? Hogy tud úgy beilleszkedni, hogy fel se tűnjön, hogy nem régi tagja egy társaságnak?
Amikor kérdezgettem tőle ezeket, azt mondta, hogy szereti az embereket, és mindenkinek ad esélyt arra, hogy megismerje őket - jó, de ettől vajon miért lesz bátor? Vagy hogy találja ki, hogy ki miről akar beszélni, hogyan tud olyan érdekes lenni, hogy hallani akarják? Az a poén, hogy még csak azt sem mondanám, hogy egy nyílt lány, csupán hogy van egy ilyen "nyitott" oldala.
Én nem mernék csak úgy csatlakozni egy csomó ismeretlenhez, főleg nem kötetlenül beszélgetni és ismerkedni velük. Mi a titkuk?
Ismeri önmagát, így tudja, hogy nincs mitől tartania, és ha nem tetszik valami max odébbáll.
Ennyi.
Szép és okos lány, és sokat mosolyog.
Ez a 3 dolog bőven elég ehhez.
Különböző embertípusok vannak és az egyik ritka tipus ilyen. Nekünk többieknek meg kell harcolnia gátlásokkal :D
Egyébiránt pedig kisérletek folynak , hogy ez megtanulható tanfolyamokon is- erről nincs tapasztalatom bevallom, de szerintem teljesen nem lehet egy ember személyiségét megváltoztatni, de félig meddig lehet oldani a gátlásokat és már az is nagy eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!