Hogyan taníthatnám meg a páromat arra, hogy vigyázzon a cuccaira illetve a közös dolgainkra is?

Ez az anyja dolga lett volna
Régen is ilyen volt? (szüleinél is ilyen volt?)
Nem irigyellek,párom a tiéd ellentéte,túlzottan is vigyáz mindenre,és a kedvét is elveszi ha valamit véletlenül tönkretesz.
Sajnos a szülei is ilyenek. Volt olyan albérlet, ahonnan azért tették ki őket mert 2 hónap alatt lelakták. :(
Bevallom, én reménykedtem, hogy ha más példát lát akkor változni fog vagy ha a saját pénze lesz a holmikban, akkor legalább vigyáz rájuk, de semmi változás.

Sajnos én ilyen vagyok, de szakmám miatt is-képzőművész vagyok, és jelenleg nincsen műtermem, viszont valahol meg kell csinálnom a rendeléseket, stb.
Amíg nem látja be, addig nem sokat tehetsz. Én tudom magamról milyen vagyok, próbálok változni.

"Sajnos a szülei is ilyenek. Volt olyan albérlet, ahonnan azért tették ki őket mert 2 hónap alatt lelakták. :(
Bevallom, én reménykedtem, hogy ha más példát lát akkor változni fog vagy ha a saját pénze lesz a holmikban, akkor legalább vigyáz rájuk, de semmi változás."
Nincs pénze a holmijaiban? Ki tartja el? 2 hónap alatt lelakja? Hogy tudsz ilyen embert elviselni?
Gyerekként ilyen voltam, sajnos a szüleim is, de csak közepes mértékben. Már felnőttként kellett saját magam átszoktatnom erre...sikerrel. De szerintem a fenti ember nem fog változni. Cseréld le másik pasira.

igen, elfogadod vagy nem, ez itt a kérdés, megváltoztatni nem lehet, nem is szabad! tulajdonképpen vissza is lehetne fordítani a kérdésed...ha már a kapcsolat elején láttad ezt, tudtad a szüleiről is, h milyenek, és mégis belementél, ez a te döntésed volt, amiért te vagy a felelős
tehát fogadd el, ha vele szeretnél élni, úgy, ahogy a kapcsolat elején is elfogadtad vagy legalábbis jobban, mint most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!