Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Érzékeny típus vagy, könnyen...

Érzékeny típus vagy, könnyen elsírod magad?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 09:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Érzékeny típus vagyok, ez igaz, de nem sírni, inkább törni-zúzni szoktam, ha valami negatív ér.
2012. szept. 8. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Én sosem sírtam még semmi filmen, vagy ilyesmin, pedig néztem eleget. Megbántani sem könnyű engem, egyáltalán nem vagyok sértődékeny.

Viszont nagyon nehezen fogadom el, ha valami, amit igazán el akartam érni nem sikerül, vagy nem ismerik el, ha igazam van. Ilyenkor szoktam elsírni magam.

2012. szept. 8. 12:10
 13/15 Rat Poison ***** válasza:
A dühöm tetőfokra hágása eredményezi leggyakrabban a sírásomat. Mennyiségfüggő amúgy. Ha órákon keresztül folyamatosan sulykolják a fejembe, mekkora semmirekellő, sz*rházi csődtömeg vagyok ilyen-olyan okokból (időközönként megesik), bizony fakaszthatok némi könnyet - mert forralja az agyvizemet -, de egy-két szidalom/beszólás még nem váltott ki belőlem ilyen reakciót.
2012. szept. 12. 18:05
 14/15 anonim válasza:
Utálok veszekedni főleg úgy, hogy kiabálunk. A dühtől néha bekönnyezek. De akkor is ha valami kritikán alulian bántó beszólással díjaznak. Szomorú filmeken szintén könnyezek, úgy mint egy temetésen. De utóbbin szerintem a legtöbben. Tehát igen, azt hiszem érzékeny típus vagyok. :D
2012. szept. 13. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem mondanám magam érzékenynek, de azért meg tudnak érinteni dolgok. ...és nem, nem sírok könnyen, de fiú létemre ez így jó is:D
2012. szept. 20. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!