Nagyon gáz ha sírok az esküvömön? Nagyon érzékeny típus vagyok.! Ti sírtatok?
Ha nagyon pozitív, örömteli dolgok történnek velem (akár egy régen látott ismerőssel történő kellemes találkozás), akkor mindig könnyezem.
Szerintem egyáltalán nem baj. Gondolom, hogy nem a lányságodat siratod, hanem inkább az tesz ennyire boldoggá, hogy végre összekötheted az életedet azzal, akivel szeretitek egymást!
Sok boldogságot!
Nem én nem sírtam, mivel 12 év együttélés után sikerült házasságot kötnöm. Temperamentum kérdése.
Azok a nők, akik nagyon nőiesek szoktak sírni. (Túl sok benned a női nemi hormon.)
Az én esetemben már azon kellett volna sírni, hogy nem találtam mást.
Mi 8 év együtt élés után házasodtunk össze,ahogy az anyakönyv vezető elkezdett beszélni,(személyesen is ismert bennünket,így külön megható volt) azonnal elsírtam magam:)
szerintem nem ciki:D
32/N
4 év együttélés után házasodtunk össze. És kicsordult a könnyem, pedig csak a két tanú volt ott, semmi felhajtás. Akkor 3 éves volt a lányunk.
Ha többen lesztek, többen sírtok. Örömszülők, nagyszülők, keresztszülők. Össznépi elérzékenyülés, de ez természetes.
Nyugi, nem gáz!=) Praktikai tanács: vízálló sminket készíts/csináltass magadnak, és akkor nem fog elfolyni!;) Egyébként van egy ismerősöm, ő minden esküvőn könnyezik, meghatódik, vendégként is. Ebből kiindulva lehet, hogy több ilyen alkat lesz a násznépben, aki sír, szülők-nagyszülők között sem ritka ez...Nyugi, hiszen ez a TI napotok lesz a Pároddal!
Sok boldogságot!=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!