Hamar megsértődsz, érzékeny tipus vagy?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 16:42
4/10 anonim válasza:
érzékeny vagyok, de nem vagyok sértődős. tudok különbséget tenni, egy rosszul fogalmazott, bántóan kijött mondta és a szándékos, akaratlagos megbántás között. előbbinél semmi probléma, utóbbi viszont átrendezi bennem a másikhoz fűződő viszonyomat. azt nehezen felejtem. igyekszem, h lehetőség szerint szándékosan és ok nélkül ne bántsak meg másokat és ezt másoktól is elvárom.
5/10 anonim válasza:
Igen,sajnos elèg egy rossz szó...es ez rossz
6/10 anonim válasza:
Meg nem sértődöm, csak nem hagyom annyiban, ha belém kötnek. Míg nem érzem, hogy én győztem, addig folytatom. Makacs vagyok és enyém az utolsó szó.
7/10 anonim válasza:
Attól függ, ki bánt meg. Ha egy olyan ember, aki nem áll hozzám közel ( munkatársak, idegenek, ismerősök), akkor lepereg rólam, valami velős szöveggel visszavágok, viszont ha pl a párom bánt meg, akkor sajnos elég érzékeny vagyok, és makacs.
8/10 anonim válasza:
Igen, de nem megsértődök, hanem mélységesen megbántódom. ;(
9/10 anonim válasza:
Én is inkább megbántva érzem ilyenkor magamat, nem megsértődöm, csak elszomorodom... Ezt viszont sajnos nagyon könnyen. (No nem idegen emberekkel szemben)
10/10 cathilina válasza:
Nem, és ez néha annyira nem is jó. Van, hogy meg akarnak sérteni és én észre sem veszem (azt hiszem, hogy csak poénkodunk), sőt az is előfordul, hogy akaratlanul én bántok meg valakit, amikor olyat mondok neki, amit én nem bánnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!