Lány létemre iszonyatosan rendetlen vagyok és szó szerint sz@rok a házi munkára. Mit tehetnék, hogy ez változzon?
9, én már válaszoltam, a férjem nem azért vett el feleségül, hogy mossak-főzzek-takarítsak, nem új anyukát akart.
Szerinted mégis miről szól egy házasság?
Mi megosztjuk a munkát, igaz mióta vannak gyerekeink is, rám több munka hárul.
Én is így voltam, ez azt jelenti túl sok cuccod van. Pont egy hete dobáltam ki szinte minden sz*rt, most nincs mit széthagynom, legfeljebb a ruháimat, sminkeket... más egyszerűen nem maradt, így most rend lesz egy jó ideig.
Ajánlom neked is szánj rá egy napot és ne sajnáld a cuccaidat, dobj ki mindent ami felesleges.
"11-es,a nő dolga az,hogy vezesse a háztartást+takarítson!!Mi férfiak meg levisszük a szemetet és próbáljuk eltartani a családot,ez a munkamegosztás!!"
Elég ritka manapság az, hogy egy családban egy fél fizetése elegendő legyen az egész família számára. Ha a nő is dolgozik (már pedig manapság dolgozik), akkor igenis legyen annyi egy férfiban, hogy a házi munka felét elvállalja. Btw: még egyszer nem láttam apámat kivinni a szemetet, vagy füvet nyírni - velem ellentétben. Ha én képes vagyok barkácsolni egy férfi meg mondjuk főzni, akkor nem értem miért kéne kényszerből a "nemeknek megfelelően" fordítva csinálni ezeket? A 21. században élünk, nem a középkorban. De, ha ne adj Isten olyan helyzetbe kerülök majd egyszer, hogy 1 férfi fog anyagilag eltartani, akkor Isten a tanúm, hogy főzni és takarítani fogok, mint egy kis angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!