Reggel úgy ébredtem, h. iszonyatosan fájt a nyakam. Meghúzodott, vagy megrándult nem tudom, de valamilyen házi gyógymódot ajánlana valaki?
Vasalj egy törölközőt jó melegre és azt tekerd köré.Ezt jó sokáig ismételed és elmúlik.
Szép napot!
Hát, előfordul... Időnként én is elfekszem a nyakamat, hátamat. Volt, hogy elég sokáig fájt is. Meleget semmi esetre ne tegyél rá, attól sokkal rosszabb lesz! (Próbáltam....:)) Nekem bevált erre a Krotalgin Forte és a Flector gél. A Fastum nekem még sosem segített, pedig az a legdrágább.
Házi gyógymód a masszírozáson kívül nemigen van. Szóval vegyél rá valami kencét. A nyak elfekvése gyakorlatilag nem más, mint húzódásos izomsérülés.
Kitartás, pár nap és jobb lesz!
Ha átjössz, megjavítom. Küldjél privit.
Gyógymasszőr
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves Gyógymasszőr! Az én környezetemben sajnos egyetlen egy masszőr sincs, km-eket nem fogok/tudok utazni, de köszönöm :)!
Ma is fáj még mindig, remélem már nem fog sokáig tartani :S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!