Mi Európa legbiztonságosabb országa/városa? Illetve milyen Budapesten a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Budapesten természetesen már jártam, de mindig láttam valami rendbontót, kötekedőt. Illetve sokat hallok emberrablásokról.2012. aug. 31. 14:03
1/5 anonim válasza:
Dánia, Norvégia, Svédország, szóval az északi országok. És Ausztria. Budapest európai viszonylatban eléggé veszélyes városnak számít szerintem. Már csak a sok cigány miatt is.
2/5 anonim válasza:
Budapest különböző részei között ég és föld a különbség. Vannak elég biztonságos részei is, és olyanok is, ahová fényes nappal se mernék bemenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Mik a biztonságosabb részek, melyek éjszaka is biztonságosak maradnak?
2012. aug. 31. 17:21
4/5 anonim válasza:
Budapest éjszaka is biztonságos részei:
-Vár, Váci utca, Vörösmarty tér: ezek éjjel is tele vannak turistákkal, max. pár zsebtolvaj van, de semmi komoly
-Wekerle telep
-konszolidáltabb kertvárosi részek, ilyen szinte minden kerületben akad, pl. a XVIII. kerületben a Bókay-telep és a Béke tér környéke, esetleg még a Lakatostelep
-Néhány olyan lakótelep, amely korábban nagyon veszélyes volt, ezért telerakták térfigyelő kamerákkal, azóta biztonságos. Pl. Havanna lakótelep
5/5 anonim válasza:
"Dánia, Norvégia, Svédország, szóval az északi országok. És Ausztria. Budapest európai viszonylatban eléggé veszélyes városnak számít szerintem. Már csak a sok cigány miatt is."
A sok szélsőséges muzulmán miatt Svédország biztonságos hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!