Ajánlanátok nekem élhető országokat?
Nehez ilyen orszagot talalni, ami megfelelne az altalad leirt kriteriumoknak, de ha kene ajanlanom, akkor mindenkepp Kanadat ajanlanam. Nagyon jo az emmigracios politikajuk, a letelepedes tehat egyszerubben menne, mint pl. USA-ban vagy Ausztraliaban.
Ha Europat kene emlitenem, akkor a Skandinav allamok valamelyikebe mennek, esetleg Daniaba.
Nemetorszagrol ez mar nagyon reg koztudott, hogy milyen lenezo modon kezelik a Kelet Europabol bevandorlo embereket. Tobb szot nem is erdemes fecserelni rajuk.
En szemely szerint USA-ban elek mar evek ota, nekem nagyon tetszik. Az egyik elottem levo hozzaszolo pedig buta altalanositast tett azzal, hogy itt lelonek es hasonlo.
Az USA lenyegeben nagyon befogado allam, rajtad mulik, hogy mire viszed. Megkerdezik honnan szarmazol, de nem tulajdonitanak a szarmazasodnak semmifele kulonosebb figyelmet, egyenrangukent kezelnek. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom.
Tovabba az is egy illuzio, hogy a "magyarok a legjobb szakemberek". Minden nemzetbol kerulnek ki kivalo szakemberek, csupan mi magunkkal akarjuk elhitetni, hogy mi vagyunk a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!