Szerintetek normális az ha kettő 14 éves lány még együtt fürdik? 3 éve legjobb baránők. Köszi előrre is!
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 16:40
11/17 anonim válasza:
Én pl habos jakuzziba simán beülnék pucéran a legjobb barátnőmmel.Nem látszik semmi.
Nyilván nem zuhanyoznék együtt,az furcsa.De barátnőm már zuhanyozott "előttem" Semmi lezbi nincs benne.Láttam már olyat,nekem is olyanom van :D
21/L
12/17 anonim válasza:
Én 14 évesen még simán együtt fürödtem pucéron a lányuncsijaimmal, sztem ebben nincs semmi gáz/legalábbis akkoriban még nem volt. Bár azóta változott a világ, mi akkor még barbiztunk, most meg...
22/L
13/17 anonim válasza:
jajjistenem, 8 éve voltál 14, az égvilágon semmi nem változott azóta. én 89-ben voltam 14 és már akkor volt olyan osztálytársnőm, akinek volt pasija és szexuális életet élt. attól, hogy te barbiztál, még lehet változatos a világ...
14/17 anonim válasza:
Érdekes, az én ismerőseim között nem volt ilyen. És igen, sajnos változott a világ, nem éppen jó irányba...
15/17 anonim válasza:
"És igen, sajnos változott a világ, nem éppen jó irányba..."
Pff, csak úgy megsúgom neked, minden korban erre a konklúzióra jutottak az emberek.
Talán ismerősek ezek a közhelyek:
- ezek a mai fiatalok!
- bezzek az én időmben...
- régen azért normálisabban mentek a dolgok.
16/17 anonim válasza:
Strandokon én férfiakkal és nőkkel és gyerekekkel fürdök... akkor most én biszexpedo vagyok? :D:D Na kb ez ilyen szintű kérdés :D:D
17/17 juharp válasza:
Nem kell semmilyen un. "normális" szokásnak megfelelni! A szexben mindenki azt csinál, amit akar, amit szeret, és ami jó neki. Főleg otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!