A kis cigánylány miért öltözködhet ilyen göncökbe?
Figyelt kérdés
A barátomtól gyakran vonattal jövök haza,és mostanában mindig látok egy cigány kislányt felszállni a vonatra pár ,,rokonával".A kislány kb 10 éves lehet,minden nap erősen ki van festve (pirosító+egyebek),10 cm-es (nem túlzás)sarkú szandálban vagy körömcipőben,mélyen kivágott ruhában (amiben látni...vagy épp nem látni,hogy szegény még fejletlen 10 éves),és gyöngysorokban pompázik!Ez nálam kiütötte a biztosítékot!Az egyik utas egyszer megkérdezte hogy hány éves,és alig tudott megszólalni,és beszélni...szegény kis tudatlan!De a válasza az vol,hogy 10 éves lesz!Oké hogy más kultúra,de azért egy kislány hogy nézhet így ki?Miért engedik neki meg?Nagyon korán kezdi!
Ne haragudj már,de én sem láttam még magyar gyereket így öltözve!Párom két kishuga 10 és 11 évesek,és ők sem járnak 10 ('''') centis magassarkúba.Balerinacipő a max!A smink még csak eszükbe sem jut!Tudják,hogy azt majd csak jópár év múlva lehet.És nem csak a két kislányt nézem!Nyitott szemmel járok a világban,de én még ilyet soha nem láttam!
2012. aug. 25. 16:18
12/19 A kérdező kommentje:
a zárójelben a 10-es után felkiáltójel akart volna lenni...
2012. aug. 25. 16:19
13/19 kriszti77 válasza:
Cigányok ennyi nem tudod megérteni és ne is akard...
2012. aug. 25. 17:30
14/19 Ilyent válasza:
Hát én meg látok Magyar lányokat is így.
Nézd meg az általános iskolásokat.
És ne csak a rokonaidat figyeld.
Akkor meg majd azt mondod hogy engedheti meg a szülő pedig nem is cigányok.
Ha vásárolni mennek úgy is az van amit a gyerek akar vagy nem veszi fel.
2012. aug. 25. 17:39
15/19 anonim válasza:
Náluk ez a normális. Szerencsétlen gyerek, már sejthető, mi lesz a pályafutása.
A fehér lányok is érdekesen öltözködnek, de ilyet, mint a kérdésben szereplő kislány, nem láttam, pedig, nagyvárosban élek, és naponta iszonyat sok ember látok.
2012. aug. 25. 22:42
16/19 anonim válasza:
Keress rá google-ben hogy cigány nő, és arra, hogy magyar nő, vesd össze, vond le a konzekvenciát
2012. nov. 1. 00:27
17/19 anonim válasza:
aki14 évesen anya akar lenni...
2013. febr. 6. 10:57
18/19 Adri+ válasza:
Nagyon egyszerű.
A cigány lányok azért ilyen (kora)érettek, mert
látják a sváb és magyar pajtásaiktól, amíg a tesójukat
a szüleik kipakolják az oviba.
A jó példát, az
,Én vagyok a legszebb cigánylány, a világon!'
divat hóbort miatt meg ctrl+c. Értitek?
Boldog új évet.
Adri
2016. jan. 1. 21:00
19/19 anonim válasza:
10 éves cigånylány az már bőven "eladó" sorban van. Kell keríteni neki kant az meg erre izgul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!