Gyakran megesik velem is habár én ismerem is,néha kap egyet.Amúgy mag megmondod neki,hogy hagyj békén nincs cigim.Légy flegma ha meg nagyon perverz akkor odébb állsz.
2012. aug. 18. 16:01
2/8 anonim válasza:
Nem kell bunkónak lenni.Egyszerűen csak mond meg,hogy nem tudsz segíteni.Én is így szoktam intézni.Egyszerűen mert minden forint számít nekem is.Alacsony keresetű ember vagyok és ha minden nap adnák 100-200 forintot az havi szinten már több ezerre rúgna.Ráadásul ha nekem nincs nem megyek oda senkihez sem az utcán sem máshol bármit is kérni.Beosztom a kevéske fizetésem és éldegélek ahogy tudok.
2012. aug. 18. 16:08
3/8 anonim válasza:
el kell hajtani a hajlekonyt. annyi van belole, hogy az egesz oroksegedet szetoszthatnad kozottuk, raadasul a penz nagy resze altalaban ugyis tabblettas borra alakul
2012. aug. 18. 16:28
4/8 anonim válasza:
Gyorsan és röviden el kell küldeni. Megmondod, nincs, és határozottan mész tovább.
Véletlenül se légy tétova, ne mutasd ki hogy sajnálod, és főképp kezdj el kotorászni a zsebben, táskában, mert ha több "kollégája" is van, hamar előugranak a bokrokból, aztán nézhetsz.
Pláne, ha nap, mint nap egy vonalon járkálsz, ha egyszer adsz, minden nap erőszakosabban követelőzik majd.
2012. aug. 18. 16:29
5/8 anonim válasza:
bocs: * főképp NE kezdj el kotorászni...
2012. aug. 18. 16:30
6/8 anonim válasza:
Ezt komoylan meg kell kérdezni? Ez egy olyan kérdés, amit nem tudsz eldönteni?
TEDD AMIT A SZÍVED DIKTÀL.
2012. aug. 18. 18:00
7/8 X-atosz válasza:
HA nincs saját kereseted, mondd azt, hogy diák vagy, ill munkanélküli.
Ha van, akkor nézz utána neten, hogy a városodban hol van ingyenkonyha, nappali melegedő, egyéb: ezt tanuld be, és küldd el az éppen aktuális szervhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!