Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit kell tenni, ha egy hajlékt...

Mit kell tenni, ha egy hajléktalan odajön hozzám?

Figyelt kérdés

Ha cigit, pénzt kér, adjak, küldjem el? Mit kell ilyenkor tenni?

18l

2012. aug. 18. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Gyakran megesik velem is habár én ismerem is,néha kap egyet.Amúgy mag megmondod neki,hogy hagyj békén nincs cigim.Légy flegma ha meg nagyon perverz akkor odébb állsz.
2012. aug. 18. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bunkónak lenni.Egyszerűen csak mond meg,hogy nem tudsz segíteni.Én is így szoktam intézni.Egyszerűen mert minden forint számít nekem is.Alacsony keresetű ember vagyok és ha minden nap adnák 100-200 forintot az havi szinten már több ezerre rúgna.Ráadásul ha nekem nincs nem megyek oda senkihez sem az utcán sem máshol bármit is kérni.Beosztom a kevéske fizetésem és éldegélek ahogy tudok.
2012. aug. 18. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
el kell hajtani a hajlekonyt. annyi van belole, hogy az egesz oroksegedet szetoszthatnad kozottuk, raadasul a penz nagy resze altalaban ugyis tabblettas borra alakul
2012. aug. 18. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Gyorsan és röviden el kell küldeni. Megmondod, nincs, és határozottan mész tovább.

Véletlenül se légy tétova, ne mutasd ki hogy sajnálod, és főképp kezdj el kotorászni a zsebben, táskában, mert ha több "kollégája" is van, hamar előugranak a bokrokból, aztán nézhetsz.

Pláne, ha nap, mint nap egy vonalon járkálsz, ha egyszer adsz, minden nap erőszakosabban követelőzik majd.

2012. aug. 18. 16:29
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
bocs: * főképp NE kezdj el kotorászni...
2012. aug. 18. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt komoylan meg kell kérdezni? Ez egy olyan kérdés, amit nem tudsz eldönteni?

TEDD AMIT A SZÍVED DIKTÀL.

2012. aug. 18. 18:00
 7/8 X-atosz ***** válasza:

HA nincs saját kereseted, mondd azt, hogy diák vagy, ill munkanélküli.

Ha van, akkor nézz utána neten, hogy a városodban hol van ingyenkonyha, nappali melegedő, egyéb: ezt tanuld be, és küldd el az éppen aktuális szervhez.

2012. aug. 18. 18:39
 8/8 xperialaci válasza:
0%
rúgdald meg DE NAGYON!!
2012. aug. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!