18-19 éves bomba nőt láttam most egy 50 fölötti hajléktalan kinézetű férfival kézen fogva, hogy lehet?
Figyelt kérdés
A csaj kb. 9/10 kategóriás szöszi pláza cica, a pasi teljesen ápolatlan, szakadt ruhákban, túlzás nélkül csöves kinézettel! Tehát nem a pénzért vannak vele. De nem is az apja/rokona!
Azt hittem rosszul látok!!! Hogy lehet ez? Ti láttatok már akár csak hasonlót?
2012. júl. 23. 19:43
1/15 anonim válasza:
lehet hogy a csaj cuki volt és éppen bekísérte a hajléktalanszállóra, vagy a kórházba. persze azt hazudta az öregnek hogy éppen szobára mennek, mert különben nem ment volna.
magyarul: mit tudom én XD
2/15 anonim válasza:
Sztem ne szíjjá többet, halucinációt okoz!!
23N
3/15 A kérdező kommentje:
Életem egyik sokkhatása volt elhiheted de itt mentek el fél méterre mellettem!!!
2012. júl. 23. 19:48
4/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem az apja vagy a rokona volt?
5/15 A kérdező kommentje:
Mert összekulcsolt kézzel mentek!!!
2012. júl. 23. 19:49
6/15 anonim válasza:
Én is szoktam összekulcsolt kézzel menni apukámmal.
20/L
9/15 A kérdező kommentje:
Pffffff
2012. júl. 23. 19:58
10/15 Neverwalkalone válasza:
Vannak az ember életében, olyan dolgok, amiket nem kell észrevenni. Ez pont ilyen. :D Részvétem :D:D De egy képet megnéztem volna Róluk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!