Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért nem szeretné néhány nő,...

Miért nem szeretné néhány nő, hogy a körülöttük élő férfiak állva vizeljenek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 18:21
1 2
 11/18 Alaque ***** válasza:
Elég nagy hülye az, aki inkább vállalja a szarásonkénti alvázmosást, ahelyett, hogy mielőtt csobbantana, egy marék WC-papírral elnyeleti a hullámverést.
2012. aug. 16. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De a legnagyobb hülye az, aki ilyen WC-t szereltet fel és utána sok papírt elpazarolva minden egyes használat előtt b@szakodik vele, ahelyett, hogy venne egy komfortosabb csészét.
2012. aug. 16. 20:42
 13/18 Alaque ***** válasza:

Nem mindenkinek van saját lakása (pl. nekem sincs), hogy kedvére baszkurálja a WC-t. Amúgy meg, ha lenne:

A WC-papír tekercsenkénti ára 20-110 forint között alakul a minőség és a beszerzési metódus függvényében. Hetente átlagosan 2,5-3 tekercs WC-papírt fogyaszt háromfős háztartásunk - úgy, hogy egyikünk (én) bizonyítottan a hullámverés-elnyelető technikát alkalmazza. Ez hetente (50 forintos WC-papírárral számolva) 150 forintos kiadást jelent. Számoljunk, mondjuk, tizenöt évvel, annyi alatt biztosan amúgy is ki kéne cserélni a WC-kagylót. Ez 117 000 forintra jön ki tizenöt év alatt. Vonjuk ki belőle az én technikám miatt felhasznált WC-papírtöbblet árát (plusz egy tekercs hetente = 39 000 Ft). A különbségből nem nem fedezi egy WC-csésze cserélésének a költségeit. Tehát gazdaságilag az én megoldásom a helytállóbb.

2012. aug. 17. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezek a nők rettegnek a férfi nemi szervtől, félnek, hogy a Rettenetes Óriási Kígyó elszabadul, és akkor nekik annyi lesz. Ezért mindent megtesznek azért, nehogy a Kígyó napvilágra kerüljön...
2012. aug. 17. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
doktorrossz most menj, és takarítsd fel a vécét. Utána gyere vissza és fejtsd ki a módosított elméletedet.
2012. aug. 17. 13:29
 16/18 Alaque ***** válasza:
Én most takarítottam ki a WC-t! :D
2012. aug. 17. 16:54
 17/18 Alaque ***** válasza:
Nem pedig fel. Nem szeretném eláztatni a lakást.
2012. aug. 17. 16:54
 18/18 mustafa33 ***** válasza:

Nem inkább az a baj, hogy a többség nem törli meg a végét, hanem megrázza. Esetleg akkor is miután az ülő munkából felállt? ☺

Ere találták ki a közmondást: - rázhatod amennyit akarod, az utolsó csepp úgyis a gatyádba esik.

Na erre való a papír, ami mindig lehet a zsebbe, de hát a szokás hatalma ...☻

2012. aug. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!