Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az, hogy nyelvtanila...

Főzős Laci kérdése:

Miért van az, hogy nyelvtanilag elég gyenge emberek is bátran írogatnak ide a gyakorikérdések.hu-ra? Ma már ez nem cikii?

Figyelt kérdés
2012. aug. 11. 22:50
1 2
 11/13 anonim válasza:

Én is sokszor írok helytelenül (pl. rövid vagy hosszú ékezetek figyelmen kívül hagyása, ly/j,rövidítések..stb), de csak neten, mert itt sokszor az a lényeg, h minél gyorsabban írjon az ember, v csak így kényelmes:) és ezek beépülnek a nyelvbe, sajnos vagy nem sajnos... És mindig is ötös voltam nyelvtanból, most érettségiztem, és helyesírási hiba nélkül csináltam meg a fogalmazást, ami több mint 4 oldal... szóval ha valaki elír valamit szándékosan vagy véletlenül nem nagyon kéne lehüJézni:)

nem is beszélve arról, hogy sok embernek betegsége is ez amiről nem tehet(diszlexia, diszgráfia)

2012. aug. 14. 19:24
 12/13 Nagyfater ***** válasza:
Nem csak ide, máshova is. És ez egyrészt azért van, mert a helyesírás, a pontos, érthető fogalmazás kiment a divatból. Amióta a net elterjedt, kifejezetten sikké vált trehány módon, sőt, szándékosan hibásan írni. A másik ok - ami összefügg az előzővel - az igénytelenség és a tanulatlanság.
2012. aug. 16. 07:14
 13/13 anonim ***** válasza:

...Mekkora ostoba vagy...

Akkor nem kell nézni ha zavar...

Miért aki nem tud helyesenírni az ne is éljen? Az elsős se éljen akkor ne írjon ide ha kérdése van? ....

Én is helyesírási hibákat szoktam hagyni de miért zavarjon talán stresszelnem kéne magam azon hogy a hülye embereknek mi a ciki? ...

...Nézőpont kérdése minden.

Ez olyan mintha valaki barna hajú lenne és akkor gáznak érezze magát.

Ezért is imádom a népet mert gondolkozni luxus!

Én is feltennék egy kérdést hogy Miért van ennyire sok ostoba ember aki csak azt tudja fröcsögni ami a média vagy a vallása...

Tessék jó rémálmot:

tugya,mogya hehe :P

További szép napot!

2012. aug. 16. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!