Hogy rázzam le udvariasan?
Figyelt kérdés
Egy kollégám egyfolytában írogat nekem a céges chaten. A kurta válaszaimat nem veszi, de rögtön rámír, bármi eszébe jut. Hogy rázhatnám le tapintatosan, azt nem akarom, hogy megromoljon a kapcsolatunk. Már írtam neki konkrétan, hogy dolgozni szeretnék, de csak "bombáz". Valami technikai megoldás is érdekelne, MS Office Communikátorról van szó.2012. júl. 30. 16:24
1/9 anonim válasza:
Gondolom van valami partner letíltása funkció. Vagy mond meg neki, hogy itt ne irkáljon mert figyelik a beszélgetéseitek. /ami elképzelhető/
2/9 A kérdező kommentje:
ő is tudja, hogy figyelik, de ez abszolút nem érdekli
ha meg letiltom, az sértés neki
2012. júl. 30. 16:33
3/9 A kérdező kommentje:
egyébként tök hülyeség ez a program, ott az email, ez az MSO meg csak erre jó, hogy az unatkozó kollégák tudják zaklatni a másikat
2012. júl. 30. 16:34
4/9 anonim válasza:
Te nő vagy kérdező? egyébként nem sértően is el lehetne neki magyarázni,hogy ne irogasson,mert feltart téged a munkában,és nem szeretnéd ha ezzel az állásod veszélybe kerülne,hivatkozz erre.Mondjad neki,hogy majd munka után beszélgettek.
5/9 A kérdező kommentje:
miért számít hogy nő vagyok-e?
akar vele a halál beszélgetni munka után, van jobb dolgom is. Ebéd közben elmondhatja.
De egyébként nagyon jól tudja, hogy feltart, csak nem érdekli.
2012. júl. 30. 16:39
6/9 A kérdező kommentje:
ha szinte semmit se válaszolok neki, akkor is ír, mintha magában beszélne, úgy érzem magam, mint egy lelki szemetesláda
2012. júl. 30. 16:40
7/9 anonim válasza:
Azért kérdeztem,hogy nő vagy-e,mert lehet akkor az van a háttérben hogy tetszel neki.Ha meg nem ért a szép szóból legyél kicsit keményebb de ne bántsd meg!
8/9 A kérdező kommentje:
és azt hogy kell?
2012. júl. 30. 16:49
9/9 anonim válasza:
Én simán letiltanám. Hadd vegye sértésnek!
De szólj neki előtte szépen, hogy ha nem hagyja abba, akkor kénytelen leszel letiltani. Aztán jöhet az "ÉN SZÓLTAM". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!