Tényleg nagyon szemetek a szerbek?
Figyelt kérdés
Én eddig csak rosszat hallottam róluk,hogy kinézetre meg viselkedésre is olyanok mint a cigányok,és a kint élő magyarokat is rendszeresen terrorizálják.Igaz ez ?2012. júl. 28. 18:08
11/23 anonim válasza:
Meg akkor biztos az sem igaz, hogy a boltosok ha szerbek nem mondjak azt hogy "TESIK" ha egy magyar vasarol.Sot Szabadkan a foutcan nem egy boltban megprobalt a szerb no magyarul beszelni hozzam.Nem minidg Kuruc.info-rol kellene muvelodni ilyen temaban.Amugy kepzeld hogy Szabadkan is multi-kultura van es megis megelnek egymas mellett a szerbek, magyarok, bunyevacok, es horvatok.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem olvasok kurucinfot,nem is írnak ott szerintem a szerbekről.Egyszer egy szerb boltos nő közvetlen volt velünk,próbálkozott magyarul.
2012. júl. 30. 13:01
13/23 anonim válasza:
Akkor tevedtem sajnalom, irnak roluk eleg csunyakat, figyelj van valosagalapja a dolgoknak foleg azok az ilyenek akik vegyeshazassagbol szuletnek, peldaul Emir Kusturica is szerbnek es orthodoxnak vallja magat kozben sokkal tobb boszniai ver van benne.Vannak olyanok akik kotoszkodnek azok altalaban a betelipitett szerbek delrol akik ilyenek felenk megelnek a nemzetek egymas mellett.Mondjuk egyik baratom is negyed-reszben magyar es elegge jol beszeli a nyelvet kozben anyja, apja szerbul beszelt vele...
14/23 anonim válasza:
Ja azt akartam meg odairni, hogy Kusturica nagy Milosevics partolo volt es a boszniaiakat utalta mert szerinte nem tudtak elfogadni azt hogy o orthodox szerbnek vallja magat.De itt is leginkabb 14-18 evesek az ilyenek akik "nacionalistaskodnak" felenk.Persze vannak kivetelek.
15/23 A kérdező kommentje:
Hát igen,gondolom a fiatalabbak a primitívek,pont úgy mint nálunk.Ha szerb filmekről van szó,mindig A szerb film jut eszembe,pedig ott vannak Kusturica filmjei is :D
2012. júl. 30. 19:30
16/23 anonim válasza:
Igen Szerb film, kicsit nagy volt a visszhangja :D Kusturicaval mint rendezovel nincs semmi bajom, fogjuk ra hogy meg van par jo filmje is, de emberkent ugyanolyan nacionalista mint az osszes tobbi :D Mondom Weight of Chains-t kell megnezned abban sok dolog benne van.Legszebb a filmben hogy nincs elfogulva egyik orszaggal kapcsolatban sem...
17/23 anonim válasza:
":D Mondom Weight of Chains-t kell megnezned abban sok dolog benne van.Legszebb a filmben hogy nincs elfogulva egyik orszaggal kapcsolatban sem..."
Hát azért egy kicsit el van fogulva a szerbek irányába.
Ez a dokumentumfilm ugyanis bár angol nyelven készül-talán,hogy azt higgyék,hogy amerikai-egy szabadkai szerb készítette.
18/23 anonim válasza:
Az igaz hogy a szerb oldalrol azt eszre lehet venni, mivel arrol nem esett szo hogy Milosevics milyen "Nagy Szerbiat" akart es miert tamadott meg masokat.De ugy nagyjabol ezt leszamitva van igazsag alapja.
19/23 anonim válasza:
Amugy ismerem en Boris Malagurski munkassagat, es igaz hogy a haboru resz el volt ferditve de amikor tortenelemrol es Jugoszlaviarol beszel peldaul akkor viszont igazat mondja.
20/23 anonim válasza:
"Amugy ismerem en Boris Malagurski munkassagat, es igaz hogy a haboru resz el volt ferditve de amikor tortenelemrol es Jugoszlaviarol beszel peldaul akkor viszont igazat mondja."
Láttam a filmet és itt élek szerbek közt!
Következtetés:szerbpárti dokumentumfilm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!