Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az alkoholisták mind bluest...

Az alkoholisták mind bluest hallgatnak?

Figyelt kérdés
Miért szeretik ennyire? Mondjuk jó zene, én is szeretem.
2012. júl. 28. 10:22
 1/7 anonim válasza:

hol élsz?

f@sz.

2012. júl. 28. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

xDDDDDD

Nem minden alkoholista blues hallgató, de minden blues hallgató alkoholista :D

2012. júl. 28. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kocsmákból inkább mulatós meg romapop szokott kihallatszani.
2012. júl. 28. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt meg milyen percedben gondoltad? Ha ez igaz lenne, akkor te is alkoholista lennél, meg én is. Én tudtommal nem vagyok, rólad nem tudok semmit.
2012. júl. 28. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok alkoholista, de szeretem a bluest. Egyébként ha minden alkoholista azt hallgatna, akkor nagy jövője lenne még a blues zenének ebben az országban :)
2012. júl. 28. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mindegyik. Az alkoholista is csak ember, egyéni ízléssel. Maximum azért gondolhatják így, mert az alkoholisták között sok a depressziós és maga a blues egy elég depresszív hangulatú zene. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden blues kedvelő alkoholista és/vagy depressziós, de tény hogy ez a műfaj jól megy a szomorkodáshoz.
2012. júl. 30. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
A filmekben mindig bluest hallgatnak, akik isznak. A valóságban, Magyarországon némely alkoholista ezt hallgatja, más meg a mulatóst. De nincs összefüggés a kettő között.
2012. júl. 31. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!