Bocsi h ilyen kérdést teszek fel de ez számomra fontos. Vannak Nyíregyházán Drumosok, akik drum and basst hallgatnak? Ha vannak azok kérem válaszoljanak hogy hány évesek, fiúk vagy csajok és h milyen drumot hallgatnak! Számomra ez nagyon fontos.
Szia. Én Nyíregyházi vagyok, igaz most Debrecenben tanulok. Kb 3-4 éve kedvencem a DnB. Alfajban picit válogatós vagyok... :) Általában liquidet tolok, de általában a neuro is beköszön. Darkstep meg alkalmanként, kedv/hangulat alapján.Nagy kedvenceim; Eleventh Sun,BSE,State of mind,Klute,Emalkay,The Upbeats,Noisia,Chris.Su és még sorolhatnám... :) Neked mik/kik a favoritok? És... Miért olyan fontos ez számodra? :D
20/F
Értem. :)
Kíváncsi lennék, hogy miben mutatkozik meg a dnb a Te életedben, mint életstílus?
Mert az még nem életstílus, hogy eljárogatsz partikra, tolod keményen az X-t, és telelinkeled az FB faladat ilyen linkekkel, stb...
Ne érts félre, nem negatívan állok a kijelentésedhez, hisz én is ezt a stílust preferálom. :)
Csak kíváncsi lennék, mit értesz ez alatt, hogy a "dnb, egy életstílus".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!